Gulliga hus i Ljugarn

Längst med huvudgatan i Ljugarn står massor av små gulliga hus, jag skule vilja bo i dom alla. Helt i min smak!
 
Mitt i idyllen av alla gamla hus dyker detta nybygge upp, är de något jag tycker är fult så är det modern arkitektur! Dessa stora kartonger med stor glasfönster, inget charmigt över alls.
 
Hejsan Lördag, mitt i sommaren!
Vi är kvar i Ljugarn, imorse när jag klev upp möttes jag av strålande sol och massa värme. Vi satt ute och åt frukosten i sittbrunnen, Nu är de snart lunchdags och en massa moln har entrat himlen. 
Vi har verkligen semestermodet påkopplat, läser och latar oss är de ända vi gör. Nästan så att de börjar bli lite lång tråkigt haha... Ser fram emot imorgon då vi ska segla vidare till nästa ställe. 
Men innan vi lämnar Ljugarn ska vi ikväll besöka ett tapas ställe som är med i the White guide. Jag älskar verkligen tapas, de är så gott!
Nu ska jag läsa vidare i min bok "Sista brevet till Sverige", har halva kvar sen är jag klar med Utvandrarserien. Kan varmt rekomendera den om du inte läst den än.
Nedan ser du två foton som jag tagit från båten, en från styrbord och en från babordsida.
 
//Madeleine
 
 
 
#1 - - Sandra:

Åh så vackra hus! Håller verkligen med dig! Håller på med utvandrarserien jag ag med nu! Har lite svårt att komma in i gödsla boken! Sitter mest och ler lite åt gsmmelsvenskan och småländskan! Minna när det gick på tv och Kristina klarar "jag tar inte mer liv kal-oskar! Vi gör alltid sagt det på skämt i min familj mer något känns jobbigt! Måste komma in i srmesterlunken så ska det nog ird NV a dig! Ha det bra och njut av er resa!

Svar: Hahaha!!!!!! Detta var nog den mest, hm svårlästa kommentaren jag fått. Haha, men jag begriper kontentan i det hela ;)
Gamelsvenskan kommer en in i tillSlut. De ska nog gack sin väg. Hoppas du tyar att läsa igenom skriften! 😉
Maddo

#2 - - Sandra:

Äsch då telefonen är dålig på att fatta vilka ord jag vill skriva! Men tror du fattar mitt inlägg ändå...

#3 - - Paulina:

Helt fantastiska hus, men det moderna är verkligen så fult!!! Njut av resten av semestern, så härligt!

#4 - - Anonym:

Jättefina små hus.Äldre hus är mycket charmigare än nya hus./ kerstin Min moster emigrerade till USA i början på 1900- talet.Bodde där hela livet .