Otroligt vacker på Stora karlsö

Stora karlsö


Till och med jag ;) som generellt är emot att småbarn ska kolla på skärmar, låter ungen kolla på Youtube. Inget att förneka att det är det bästa saken att ge henne för att få lite lugnt och tyst. Efter 4 timmar så är det tröttsamt att vara på båten tycker Vibs.

Lilla karlsö
 
Hey på er!
Alltså Stora karlsö: WOW! Vilken plats, otroligt vackert, och som alltid går de ju inte att fånga det vackra på bild. Jag tipsar er verkligen om ett besök på denna natursköna plats. 
Vägen från Burgsvik till Stora karlsö gick bra, bara lite vågor men inget mot vad vi har vairt med om. 
När vi kom på plats åt vi en sen lunch sen tog vil lillan i bärsele och begav oss iväg på en vandringstur upp till fyrhuset och för att se alla sillgrisslor som befann sig på klipphyllorna. Vilket fågelliv! 
Till kvällen åt vi middag på den lilla resturangen som finns vid hamnen, när vi kom tillbaka till båten skådade vi en otroligt vacker solnedgång. 
Sen kom natten. och den var hemsk!
Vi somnade runt 22-tiden och klockan 00:00 vaknade vi av att det kändes som att båten höll på att slita sig loss. Vinden hade vänt och slog rakt in mot oss... Det fick bli att flytta båten mitt i natten i detta blåsväder. 
Men även när vi hade flyttat på oss så slet och drog båten, så verken jag elle Vidar sov knappt något den natten. 
 
På morgonen efter 2-4 timmars sömn packade vi ihop oss och seglade mot Visby, där vi ligger nu. Jag blir nästan mörkrädd av alla STORA båtar som folk har. De är stora som fartyg.
Paret som ligger brevid oss, sa till oss igår kväll att för 20 år sedan när de låg här så räknades vår båt som en stor båt. 
Jag undrar hur de kommer se ut om 20 år till? Åker alla runt i Gotlandsfärjor då? ;) 
Nu ska vi packa ihop oss i båten och ge oss ut i regnet, (första dagen med regn) för att möta upp Jesper och Mikaela. Vi ska äta lunch tillsammans. 
 
Min utsikt förtillfället är inte så vacker... 
 
 
//Maddo
#1 - - Sandra:

Hon är för söt i sin prickiga mössa med öron den där lilla loppan!

#2 - - Anonym:

Vilken vacker solnedgång.

#3 - - Anonym:

Jättefina bilder.Vilken vacker solnedgång./ kerstin o stig

#4 - - Paulina:

Fina bilder!! Förstår även att du ger Vibs telefonen för då sitter hon ju still haha!