Martinas student!

 
Hallå bloggen!
Den 7 juni var det 9 år sedan jag tog studenten och igår var det dags för min lillasyster att springa ut från Film och Musikgymnasiet i Norrköping.
Jag kan nästan inte greppa att hon har tagit studenten, att hon i år fyller 19. Det går kanppt få in. Hon har ju alltid varit så liten, min lilla lillasyster och så nu är hon vuxen. typ.
Minns när jag hade tagit studenten och mitt USA-år väntade på mig. Så spännande och nervös jag tyckte att det var. Sen känndes ett år som en lång tid, idag tycker jag inte det på samma sätt.
 
Det var en fin dag igår, vi hade annordnat studentmottagningen hemma hos oss. Släkten var samlad och vi åt god mat och tårta.
Kl 22 var huset tömt på folk, Vidar och jag satte oss i soffan och känndes oss rätt trötta, efter ett lyckat kalas.
 
Idag har jag och lillan gått en skön långpromenad och ikväll ska vi alla tre åka och hälsa på hos våra vänner i Söderköping, det ser vi fram emot.
På måndag drar vi iväg på vår andra seglings etapp, då bär det av mot Stockholmsskärgård.
 
//Madeleine
#1 - - Annsoh:

Vad fina bilder!! :)

#2 - - Malin :

Jaa snart kommer ni hit! 😍 Verkligen helt sjukt vad tiden går. Martina, vår lilla docka 👭 10 år sedan jag sprang ut! Sjukt!

#3 - - Anonym:

2 juni var vi på josefins student.Fina bider från din systers student./ kerstin

#4 - - Mamma:

Tack fina Madeleine , Vidar och lilla Vibeke för ni fixa en supertrevlig student för Martina hemma hos er♥ Puss & Kram ♥