Skönt att vara hemma

 
 
Hej vänner!
Igår eftermiddag kom vi hem från en veckas segling. Mer om den i nästa inlägg! När en har varit borta så går de ju inte att beskriva hur skönt det är att komma hem, nästan att jag frågar mig varför vi ens reste bort haha...
Idag har vi förutom att njutit av hemmet, tvättat och fixat i gästrummet. Jag har satt upp rullgardin och bäddat rent, städat osv... För på torsdag då kommer mitt årliga amerika besök!!!
Min kära vän Myh, hon kommer och stannar tills tisdag. Kan knappt tro att det är sant, att vi snaaaaaaart ska få ses igen och prata nätterna igeom med ett glas vin i handen. Jag känner mig så peppad. Det bästa är att på fredag får vi tillökning i sällskapet, då kommer även Amanda upp och hälsar på över helgen!!!!!!
Jag kan knappt beskriva i ord hur glad jag är över detta. Mina fina vänner som bor så långt borta, äntligen får jag se er!
Efter städ och fix gick jag och lillan ut på en promenad, jag visade henne smultron, och det blev damen mycket förtjust i! Oj vad hon satt och åt längst dikeskanten.
 
Nu ska jag stänga ner, som vanligt går tiden ruskigt fort framför skärmen.
Imorgon ska jag bege mig tidigt in till stan för att STOR handla inför helgen.
Mors på er!//Maddo