Att springa till en färja


Vår fantastiska gräsmatta 
 
Gokväll mina damer, herrar och hens!
Annandag påsk, en dag som jag känner mig nöjd över. Jag har haft en bra känsla i magen ända sedan jag steg upp i morse. En känsla av att "livet är fullt av möjligheter", låter klyschigt såklart. Men det spelar ingen roll, för det är underbart att känna att en är fylld av positivenergi. Jag tror att ljuset har en enorm påverkat på mig och idag har vi haft ett fantastiskt väder här ute i Stegeborg.
Efter att i stort sätt att sjungit mig upp ur sängen likt en Disneymusikal så åt vi vår favorit frukost här hemma, som brukar serveras till helgmornar - Amerikanska pannkakor med rikligt av lönnsirap och så en stor kopp kaffe till det.
Efter frukos åkte Vidar och lillan iväg för att lämna tillbaka släpet som vi lånat av Vidars pappa. Jag själv stannade hemma och jobbade lite och sen kära vänner gav mig ut på en löprunda.
 
Jag har tänkt att jag måste komma igång med någon form av träning i snart.... ett halv år? Och så idag blev det äntligen av. Jag tog färjan och sprang på andra sidan... Färjan går varje hel och halv timme och jag vet inte om det var den som gjorde det, men jag sprang 4.5Km på 30 minuter och jag är så glad över den tiden.
Jag hade som utgång att inte springa hela rundan utan så långt som jag orkade. Men som jag nämnde ovan så sprudlade jag av energi idag så det kändes väldigt lätt att springa. Samtidigt fick jag en naturlig spurt på slutet för att hinna med färjan tillbaka igen.
Nå väl oavsett tid, så är jag nöjd över att jag kom ut på en springtur.
 
Nu ska jag och han jag lever livet med kolla på film, men först ska jag göra mig en kopp te samt rosa ett par smörgåsar.
GOKVÄLL från en glad Madeleine.

Påsken

 
 
GLAD PÅSK!
Hur söt är inte min lilla påskkärring ovan? På Skärtorsdagen kom hon klädd så där till påskavslitningen på Vidars jobb. Jag får nog försöka skaffa en mindre scarf till nästa år, haha det där var den jag hittade.
I år har vi firat lite påsk blandat med lite jobb för både min och Vidars del. I fredags firade vi Maja som fyllt 25 hemma hos Vidars föräldrar och igår var jag och lillan inna hos mamma och åt påskmiddag innan jag sedan började jobba kväll.
Nu sitter jag och väntar på att Vidar ska sluta jobba, sen ska jag packa mig in i bilen för att jobba kväll idag igen.
Vi har kommit och gått i skift här hemma under två veckor, och tack vare min mamma så lyckas vi få i ihop våra jobbscheman.
 
Ha en fortsatt fin helg //Maddo

Tiden för ett år sedan

 
Hej på er vänner
Imorgon är det skärtorsdag och påskavslutning på Vidars jobb, och det för mina tankar direkt tillbaka för ett år sedan.
Jag var då höggravid och hade gått över nästan 2 veckor, dagarna var så sega och det kändes inte någonstans att förlossningen var nära. Jag var med på påskavslutningen och efteråt började jag känner "mensvärk" och på kvällen blev det mer intensivt, det blev startskottet till två tuffa dygn av förvärkar innan vår lilla påsk kyckling kläcktes natten till Påskdagen.
Vår älskade unge som snart fyller 1 år, hon kan nummera gå, visa vart magen och foten är. Kan rörelserna till itsy bitsy spider, if your happy and you know it och open shut them sångerna. Hon älskar djur och säger alltid HEEJJJJJJJJ (med utdraget J) till alla djur hon möter, hon tycker om att läsa böcker och kan sitta länge och tålmodigt när vi läser för henne i knät. Hon äter allt, men det som först äts upp på tallriken är grönsakerna. 
Hon är envis som en åsna och har ett hett temperament. Hon är perfekt helt enkelt. Vår lilla Vibs. 
och som ni ser äger inte ungen nåra skor än... tur att hon fyller år snart ;) haha..
 
Nu går mina ögon i kors, klockan 05:00 lämnade jag hemmet imorse. Japp, du läste rätt kl fem på morgonen.
Jag jobbade morgon, och började 05:30...
När jag kom hem tog jag en nap tillsammans med Vibs. Men jag känner mig lite vimmelkantig just nu.
Det har varit härligt att jobba i några dagar, fått en massa energi :)
Men nu ska jag sova....
GOD NATT