Att springa till en färja


Vår fantastiska gräsmatta 
 
Gokväll mina damer, herrar och hens!
Annandag påsk, en dag som jag känner mig nöjd över. Jag har haft en bra känsla i magen ända sedan jag steg upp i morse. En känsla av att "livet är fullt av möjligheter", låter klyschigt såklart. Men det spelar ingen roll, för det är underbart att känna att en är fylld av positivenergi. Jag tror att ljuset har en enorm påverkat på mig och idag har vi haft ett fantastiskt väder här ute i Stegeborg.
Efter att i stort sätt att sjungit mig upp ur sängen likt en Disneymusikal så åt vi vår favorit frukost här hemma, som brukar serveras till helgmornar - Amerikanska pannkakor med rikligt av lönnsirap och så en stor kopp kaffe till det.
Efter frukos åkte Vidar och lillan iväg för att lämna tillbaka släpet som vi lånat av Vidars pappa. Jag själv stannade hemma och jobbade lite och sen kära vänner gav mig ut på en löprunda.
 
Jag har tänkt att jag måste komma igång med någon form av träning i snart.... ett halv år? Och så idag blev det äntligen av. Jag tog färjan och sprang på andra sidan... Färjan går varje hel och halv timme och jag vet inte om det var den som gjorde det, men jag sprang 4.5Km på 30 minuter och jag är så glad över den tiden.
Jag hade som utgång att inte springa hela rundan utan så långt som jag orkade. Men som jag nämnde ovan så sprudlade jag av energi idag så det kändes väldigt lätt att springa. Samtidigt fick jag en naturlig spurt på slutet för att hinna med färjan tillbaka igen.
Nå väl oavsett tid, så är jag nöjd över att jag kom ut på en springtur.
 
Nu ska jag och han jag lever livet med kolla på film, men först ska jag göra mig en kopp te samt rosa ett par smörgåsar.
GOKVÄLL från en glad Madeleine.
#1 - - a n n i k a:

Fina bilder!

#2 - - Sandra:

Härligt med sådan härlig energi och sprudlande känsla i kroppen! Tror att den blir extra stark om man lever nära naturen! Känner ofta likadant på våren. Men får man inte komna ut i det härliga så blir man nästan lite deppig! Som att se våren passera utanför ett tpgfönster och veta att man ska sitta inne hela dagen! 4,5 km var inte illa! Duktig du är!!! Kram

#3 - - Anonym:

Vilka vackra vår bilder./ kerstin

#4 - - Paulina:

Grym tid, är perfekt att springa med lite press och underbart med massa energi! Fortsätt så 💪💪