Grattis älskling

Min fina Vidar uppvaktades på 28-årsdagen
 
 

Hurra för Vidar!
Idag smög jag upp utan att väcka Vidar eller Vibs för att förbereda frukost på sängen. Eftersom Vidar inte skulle vara hemma på hela dagen hade jag igår bakat en mini-prinsesstårta till honom. Sen hade jag lyckas hitta beagels som jag hade gömt i frysen. (Vidars favorit bröd, efter vår usa-resa) och för åttonde gången sjöng jag "Ja, må han leva" för honom (Nästa år hoppas jag på förstärkning).
Jag är så otroligt lycklig över att få spendera min vardag tillsammans med Vidar, världens bästa kille för mig. Varm, trygg, påhittig, energifull, mogen och alldeles perfekt. Han får mig att tro på mig själv, våga testa göra nya saker och är den mest positiva människan jag känner.
Det känndes lite tråkig, eller mycket tråkigt att inte få fira honom hela dagen. Men han skulle först iväg och fixa med båten sen hoppa in på ett extra pass på jobbet.
 
Vibs och jag har hängt ute mest hela dagen. Det har varit toppenväder, så vi har skippat jackorna och Vibs fick ha på sig keps istället för mössa.
Vi har påtat i trädgården och det blev så himla fint, det där med att rensa ogräs är så tråkigt men när jag väl kommer igång så går det av bara farten och resultatet blir toppen. Har en hel del kvar, men är en bit på vägen. Är glad över att vi inte har en jätteträdgård. Sen är det dags att ta fram gräsklipparen också, gräset börjar att bli högt.
 
Nä, nu ska jag plugga lite sjömanskap, prov nästa vecka!
//Maddo
 
#1 - - Anonym:

Det var jättefin beskrivning på vårat äldsta barnbarn.Vi kommer över någon dag med present./ gf.o gf.