Dagen som inte var rolig att vakna till....

Klockan 06:30 vaknade jag upp och plcokade direkt fram min mobiltelefon och öppnade SVT Nyheters app.
-USAs nästa presendet är Donald Trump
Jag blev så nedstämd, ville bara dra däcket över huvudet och somna om, för att vakna på nytt med ett annat resultat.
Varför ska männskligheten vara så förbannat korkade, vad är det för något som gör att en tycker att en sexist och en rasist passar perfekt på världens mäktigaste plats?!
Jag har följt debatten en del, och jag vet att många är missnöjda med Clinton, men på riktigt är Trump bättre än henne??
Något säger mig att om Clinton vore en man istället så hade hon vunnit. Jag kollade på Veckans brott igårkväll och då fick GW säga hur han trodde det hela skulle sluta. (Han brukar ju ha rätt ang val) och han sa att han trodde att Trump skulle vinna för att USA inte var redo med en kvinnlig president.
Det hela känns som en stor sorg, och vi får se hur framtiden kommer att bli. Jag hoppas att han kommer omge sig av hyfsat vettiga rådgivare.
Jag kommer aldrig mer lita på opinionsmätning eller experters utalande om hur det kommer att bli, och vad som är omöjligt och bla bla... Detta resultat är verkligen ett bevis på att det INTE stämmer...
 
//Maddo
 
 
#1 - - Anonym:

Stig o jag blev jättebesvikna vi har trott hela tiden att Clinton ska vinna Hon ska hålla tal. 16 30 på tv i dag onsdag .Vi ska titta./kerstin

#2 - - Anonym:

Vi blev också jätte besvikna./kerstin