En onsdagmorgon hos mig

 

God förmiddag kära vänner!

Denna november morgon var så vacker att jag var tvungen att springa ut och dokumentera den. Dimman låg över vattnet och solen som håller på att ta sig upp. Otroligt fint, stilla och fridfullt. Har jag sagt att jag älskar att bo på den här platsen?

 Tiden har gått så fort de senaste veckorna, har inte hunnit med att det är första advent på söndag. Just nu är jag inställd på Thanksgiving firande. Vi har en tradition med Therese och Johan att fira den amerikanska högtiden tillsammans. I USA infaller alltid Thanksgiving på en torsdag, så vi firar alltid helgen efter.
Varför firar vi Thanksgiving kanske ni undrar? För att jag och Therese blev vänner när vi jobbade som au pairer i USA, och vi tyckte att de var lite kul att göra detta ihop på hemmaplan.
Matlagning hela dagen, umgås och bara få frossa i amerikansk mat.

Min plan är att plocka fram julen på måndag. Vi brukar gå all in med julpyntet, förutom grannen som får flytta in när vi närmare oss julafton.
Julen har blivit mycket mysigare sen vi fick Vibs. I år har vi även köpt en julkalender till henne, det blev en Pixikalender. Varje dag kommer hon att få en ny liten bok, perfekt till henne som älskar att bläddra i böcker och lyssna på sagor.

Nu ska jag packa in barnet i vagnen och så ska vi ge oss ut på en promenad med Baxter, som förövrigt också tycker om att åka vagn. Han sitter i varukorgen, och jag får i stort sätt tvinga honom att gå en bit. Haha… Men det är bra att han gillar att sitta där för då kan jag ge mig iväg på långpromenader tillsammans med honom. (Valpar ska ju inte gå så långt)

Hade fint/Madeleine

#1 - - Malin :

Helt underbara bilder! Jag känner detsamma med att tiden gick fort, redan första advent? Jag måste nog börja lära mig tycka om julen lite mer, framförallt för Esters skull. I år ska vi dessutom ha julen här hemma så man kanske måste pyssla lite ändå o få nån slags julstämning 😬

#2 - - Gerd:

Vilka vackra bilder,det är verkligen en fin plats ni bor på...och Baxter är ju hur söt som helst!

Svar: Hej Gerd! Vad roligt att se en kommentarer från dig. 😊 tack, jag Baxter är en riktig sötis!
Maddo