Kärleken

 
Gokväll kära läsare
I kvällens stund sitter jag i soffan tillsammans med min lilla hund, väldigt mysigt att få sitta inne i värmen och gosa med en vove samtidigt som jag hör regnet piska mot fönstrena utanför.
Men det är inte bara mysigt att ha en liten valp, om jag ska vara ärlig så är det mer jobbigt än mysigt. Jag längtar tills den lilla parveln är något år. Men det är bara att kämpa på och träna så blir det nog en bra jycke av honom med.
Vidar är uppe i Mora och slaktar/styckar älg, han är bara borta över natten och kommer hem i morgonkväll.
I veckan fick jag dessa vackra rosor av honom, vi firar åtta år tillsammans. Åtta år, hänger knappt med själv om jag ska vara ärlig.
Fint är det att spendera vardagen tillsammans med honom, och självklart innehåller de inte bara solskens dagar, långt i från. Det som är viktigt i vårt förhållande är att ingen av oss är långsint, att prata och lösa ett problem direkt samt att vi är öppna inför varandra och har inte svårt att prata om våra känslor. 
Just nu längtar jag till att hitta på något själv tillsammans med Vidar. Det var så himla länge sedan det bara var han och jag som gjordet något.
Men livet är hektiskt just nu, speciellt för Vidar som jobbar 100% samt pluggar på distans 50%. Så är det inte jobb så är det plugg som gäller.
Men det är ju inte beständigt.
 
 
Förut var jag och stor handlade, tråkigt med det behövdes verkligen! Handlandet blir en större grej nu när en bor på landet mot när vi bodde i stan och kunde gå till affären när som.
Jag köpte mig en pumpa, som jag Vibs karvade ut förut. Har inte gjort det tidigare... men det var enkelt och de ser ju lite mysigt ut, att ha en pumpa på trappen. Skulle vilja ha en till nedanför....

Jag köpte även en liten mini-pumpa som jag satte på vardagsrumsbordet...

Lilla marodören! Tur att han är så söt, min fina Baxter! Han har ett otroligt fin huvud.
 
Nu ska jag kolla på Så mycket bättre.... Livet som småbarns föräldre, kolla på tablå TV en lördagskväll.
Gokväll!
//Maddo
 
#1 - - ida:

gud vad fin baxter var! och jag håller med dig, ofta är det väl så med djur. man älskar dom men under valptiden så är det ingen dans på rosor!

#2 - - Malin :

Vad fint du gjort med pumpa :) och vilken fin höstbukett du fick av Vidar. Grattis till er och 8 år :) Ni är ett fint par ❤️ Kram!

#3 - - Paulina:

Så fin pump ni gjort👌 Och wow va tiden flyger iväg alltså, 8år!!!

#4 - - Malin :

Är kommer ett nytt inlägg? Såg ni köpt nytt bord, fint! Visa mer :)