Oktober och innefönstrena är uppe

Bakom dessa träd bor vi
 
Pust stön och heeeeeej....
Jisses vilken dag, det har känts som att dagen aldrig skulle ta slut. Idag har jag varit trött, Baxter gnydde några gånger i natt och kl halv tre var jag ute och rastade honom. 
Jag har ingen  direkt koll på hur ofta valpar brukar kissa inne när de inte är rumsrena, men jag tycker att det har gått bra. Han har bara kissat inne 3 gånger och kbajast 1 gång. Jag har börjat att se hans signaler som han visar när det är dags, så att jag då lyfter ut honom på gräsmattan.
 
Det är höst nu och kallt ute, det ser ut som att det brinner i träden
 
Med hösten kommer kylan och den tar sig så även in i vårt hus, så idag var det dags att sätta upp innefönsterna. (Innefönster?! Undrar du som bor i lägenhet eller i ett nybyggt hus, jajjemän. Det är extra fönster som sätts upp på de fasta fönsterna,så att det blir två glas fönster istället för bara ett)
Men innan dom skulle upp så var jag tvungen att putsa alla 12 fönster med spröjs...samtidigt som jag var tvungen att hålla koll på en valp och en 1-åring.
Det var nog att ta lite vatten över huvudet att putsa fönstrena samtidigt kolla så att inte valpen jagar och biter 1-åringen och snor hennes saker så hon blir rasande (världen höll på att gå sönder när Baxter tog hennes älskade älg och släpade iväg, och när hon försökte ta till baka den så blev det dragkamp och ett ramaskri!) eller så att 1-åringen inte försöker lyfta, rida eller dra valpen i svansen. alt lägga sig platt på honom.
Ni hör och ni kan säker förstå att jag nu sitter i soffan och pustar ut.
 
Jag ska inte klaga, jag känner mig rik över att få ha dessa individer i mitt liv, det tar bara ett tag för alla att hitta sin plats. Vibs som måste vänja sig att vi måste ge tid till Baxter, och voven som måste vänja sig att bo hos oss och känna sig hemma.
 
Fönstrena kom tillslut på plats, nu ska jag bara putsa utsidan men de får jag göra när Vidar är hemma.
//Maddo
#1 - - Anonym:

Roligt med Vibeke o Baxter dom blir nog bästa kompissar så småningom./ kerstin.