Solig höstdag i oktober

 
Hej torsdag!
Den här veckan har gått så snabbt att jag knappt har haft koll på dagarna. I vanliga fall brukar jag och lillan fara iväg på olika saker ett par gånger i veckan, men denna vecka har vi fått hålla oss hemma eftersom att Baxter inte kan vara själv.
Jag tror att det är väldigt viktigt att valpen får en lugn start i livet, för att bli en trygg hund. Baxter har träffat barnen från området utomhus några korta stunder, men jag har inte velat ha något besök inomhus. Det märks att han blir mer och mer trygg för han blir allt mer tuff här hemma. Härligt att se!
 
Idag har vi spenderat många timmar utomhus. Vädret har varit helt fantastiskt, soligt och lite bitande kyla.
Det ser ut som att det brinner i träden med alla dess höstiga färger. Varje år blir jag lika faschinerad och vill bra ge mig ut och fota. Dock var det ingen aktivitet som varken hundvalp eller 1,5 åringen uppskattade.
På förmiddagen gick vi ner till bryggan och fikade, så himla skönt och mysigt!
 
och lite svettigt måste erkännas, inte av solen utan av att få hund, unge och fika ner på bryggan. Även om det bara är ca 20 meter dit. En ville inte lyssna utan sprang sin egen väg, och en ville inte gå... utan skulle bäras ner.
Men som sagt väl nere så njöt vi i hela 5 minuter innan det var dags att upptäcka världen vidare. Ekollon tex mycket intressanta ting, som ska plockas med hem, helst alla en ser!
 
Någon vi har gott om på området är äpplen! Massor av äppelträd. Måste ta reda på lite frukt, funderar på att göra mos. Sen blir det ju någon paj också.
 
Denna härliga höstblomma, är så tacksam att plocka in och sätta i vas. Håller sig fin i flera veckor!
 
 
Nu i kväll har jag slängt ihop en deg som ska stå på jäsning över natten. (Brödet är slut hemma) 
Är väldigt trött om kvällarna efter att Baxter flyttade hem till oss, han vill nämligen gå upp vid 06:30 om morgonen. Brukar annars gå upp vid 08.
Nä nu ska jag sluta rajla om mig och min vardag. Dags att sova!
//maddo
 
#1 - - Anonym:

Roligt att få följa er.Vackra höst bilder./ Kerstin

#2 - - Anonym:

Hur går det ihop med katterna och baxter?

#3 - - Malin :

Vad härligt ni har det :) Jag undrar också hur det går med katterna o vovvis? ☺️