Årets sista segeltur

Spegelblankt
 
Äntligen!!
Utropar du högt när du knappt dig in på Maddo.se och ser att det skett en UPPDATERING! Ja, ibland kan jag verkligen det där med att överraska. 
Kärna vänner, bekanta, okända och nyfikna, till er stora glädje kan jag medela att mitt intresse att skriva i bloggen åter är på tapeten, och förhoppningsvis kan ni vänta er lite uppdateringar här inne.
Jag ska berätta exakt i minsta detalj vad jag gjort sen sist, men först ett par bilder från gårdagen som spenderades på Magnolia.
Min snygga man!
och hans snygga tjej.
 
Vidar hade varit på äventyr och sovit borta inne i Norrköping mellan lördags och söndag, när han kom hem packade vi med oss kvällens middag och gick till båten och åkte iväg på en minitur i våran vik.
Solen lös, vinet och min bok var nerpackat så det blev en riktigt skön söndag.
När vi åkte hemmåt igen fick vi skåda en vacker solnedgång
 
 
Kändes lite vemodigt att veta att det var vår sista tur tillsammans, det här året. Nästa helg ska vi åkta hämta hem Baxter (hundvalpen) så då blir det svårt med fler seglingar. Men till nästa sommar så ska nog även lill-hunden vara redo för sjön.
 
I lördags hade lillan två små mini-vänner hemma på playdate. Så kul att vi fick till en träff, det var länge sen vi sågs. Barnen röjde järnet och det var full rulle med 3 stycken 1,5 åringar. Kul att se att de ändå lekte och busade med varandra.
 
Vi har haft fantastiska dagar här hemma... solen är framme nästan varje dag. Och det har varit härliga temperaturer. :)
Förra helgen kom våra vänner Sandra och Joel på besök, det blev middag, bubbel, babbel och bastu.
På söndagförmiddagen tog vi med ryggsäclen med kaffe och begav oss upp på ett av bergen.
Baristan
 
Vi har även hunnit med att haft magsjuka jag och Vidar... Var flera år sedan jag var sjuk, och jag minns inte när jag hade den där äckelsjukan sist. Det som är bra är att den går över snabbt ändå.
Lillan verkar ju ha ett dunder-immunförsvar, för hon klarade sig igenom det hela.
 
Det var nog allt jag hade att komma med idag... Nu ska jag se om Vidar är sugen att se ett avsnitt av Narcos. Så himla bra serie tycker jag, Vidar tycker att den är lite seg.
Känner mig helt slut i kroppen för idag har jag superstädat badrummet. Det behövdes verkligen!
 
Godnatt!
//Maddp
 
 
#1 - - Malin :

Du glömde att jag o Ester varit också ;)

Svar: Haha... Hade ju inget bildbevis för det ;)
Maddo

#2 - - Anonym:

Vilken fantastisk vacker solnedgång./ kram kerstin.