Tung i huvudet...

 
Tisdag....
Dagen har varit lika seg som dagens namn låter. Jag vet inte vad det har vairt men jag bara kände mig trött i huvudet redan när jag vaknade. 
Lillan och jag klev upp och åt gröt till fukost. Utomhus var sjön spegelblank och himlen molning. Efter frukost åkte vi till Östra husby för att handla och hämta ett packet. Lillan var inte nöjd med bilresan, och när jag satt där bakom ratten kände jag mig så less på att bo långt långt långt ut på landet, där vi alltid måste åka bil för att ta oss någonstans. 
När vi ätit lunch ville lillan inte ta sin nap, så då gick vi ut i sommarvärmen istället, där hon fick leka med vatten.
 
 
När Vidar kom hem tyckte han att jag skulle ge mig ut och springa, för att bli lite piggare och gladare. Jag kände inte alls för det först utan ville bara ligga på soffan och gör ingeting.
Men innerstinne vet jag ju att det bästa en kan göra för att få bort en seg och trött känsla är att träna. jag tvingade mig upp och tog på mig skorna och gav mig iväg.
Jag sprang upp på berget och när jag kom hem körde jag ett litet styrkepass på bryggan och avsultade med meditation.
När jag var klar kände jag mig så skön i kroppen, tråkhumöret var borta och jag hade energi igen.
Träning är ta mig tusan bra för själen.
 
Nu ska jag fortsätta att jobba med alla bilderna jag har på datorn. Tanken är att det ska bli ett album. Någon gång.
//Maddo
#1 - - Sandra:

Åååh heja dig! Jag skulle verkligen behöva göra detsamma! Ge mig ut fast jag inte vill alltså! Starkt jobbat! Kram

Svar: Tack!! Känner mig sjuuuuuukt nöjd!
Maddo

#2 - - Anonym:

Tänk vad vattenlek är roligt.Jag brukade ge barnen en bred pensel att doppa i vatten och dom målade på allt när jag jobbade på förskolan./ kerstin .

#3 - - Malin :

Det finns för o nackdelar med allt... Men nära till vattnet är ju underbart. Du blev ju dålig sen så det var ju inte så konstigt att du mådde dåligt. Träning är verkligen så skönt o bra för kropp o knopp! 👏🏼💪🏼

#4 - - Paulina:

Vissa dagar är bara så sega och allt är tråkigt! Men bra att du kom iväg på lite träning, även om det känna tungt innan så ärman ju såååå nöjd efteråt!