Bråvalla och Möhippa!

Hej! Bloggen!
Så här länge har det nog aldrig dröjt mellan mina uppdateringar! Jag har ju inte skrivit sedan i midsommars… och nu är vi inne 7 dagar i augusti. Jag har försökt att blogga ett par gånger men min app har inte velat fugerat.
Eftersom att jag vill ha min sommar dokumenterad här på bloggen kommer några inlägg nu i efterhand…

 

Dagen innan min semester blev jag in ringd till ett frilands jobb som storbildsfotograf på Bråvalla.
Det var första gången som jag körde storbild på konsert och det var riktigt kul, men slitigt! Dom vill att jag skulle jobba under hela festivalen men det hade jag inte möjlighet till.
Något som känns lite små lustigt var ju att sångaren i Linkin park dog några veckor efter deras konsert på Bråvalla. Det hela var i alla fall en häftig upplevelse.

Min semester kickades igång med en möhippa för Paulina som gifter sig om ett par veckor!!
Den 1 juli smög ca 15 tjejer in i hennes sovrum för att väcka henne. Dagen var riktigt rolig! Eftersom att hennes blivande man utbildar sig till brandman så startade dagen med lite HLR och brandövningar.
Efter det åt vi riktigt god brunch som satt fint i magen! Jag hade ätit frukost super tidigt eftersom att jag körde ner till Borås på morgonen.

 

När alla var mätte och belåtna styrde vi bilarna till nästa ställe. Vid ett hus i smålandsskogarna lekte vi lekar, åt god mat och dansade i en loge som var helt magiskt inrett i den blivande brudens favorit färg: rosa.

 
 

Det var så roligt att få träffa Paulinas vänner innan den stora dagen, jag verkligen ser fram emot bröllopet!
Nästa inlägg kommer handla om vår segling.
Kom snart tillbaka =)

//Madeleine