När Myh var här....

Jag har långdistans förhållande med en av mina närmsta vänner. Hon bor i Los Angeles och har gjort det sedan 2010. Vi pratar med varandra i telefon ungefär 1 gång i veckan, och så hörs flera gånger i veckan på snap.
Varje sommar kommer hon och hälsar på mig, här kommer lite bilder från när Myh var här i år.

 Det bästa som finns är när jag ser hennes pappas lila blå bil rulla upp längst vår driveway. (Hon utgår från Åhus här i Sverige) Det skålas och kramas när hon kommer!! Världens bästa Myh!!
 
Fredagen tog vi lilla båten och åkte till Mon. Det tog ca 1,5 timme... men det är så mysigt att åka runt i vår skärgård med den.
På mon åt vi sen lunch och skålade med vitt vin!
Nästa alla kvällar sitter vi ute på vår altan, pratar och dricker vin! Två av kvällarna spelade vi TP. Dessa kvällar är dom bästa kvällarna på hela sommaren.
 
Lördagen åkte vi bil in till Söderköping. Stod i kö i 45 min för att köpa glass på Smultronstället. Efter glassen gick vi upp på Ramunderberget och sen kikade lite nere på stan.
När vi kom hem kollade vi på film från vårt au pair år som Myh hade med sig. Jisses....TUR att det materialet inte finns tillgängligt på www. Men kul att se! :)
Vi åt kräftor till kvällsmat.
Söndagen gick vi upp till våra två berg... efter låg vi vid vår lilla strand och sola och badade.
 
På måndagen åkte jag och Myh in till Norrköping. Åt lunch och kollade i några butiker. Vi tog en fika hemma hos min mamma också.
 
Tisdagmorgon var det dags att säga hejdå... Alltså det blir jobbigare för varje år. De här gången kom tårarna när vi kramade om varandra. Det känns så jäkla trist att ens fantastiska vän ska bo så långt borta, att vi bara får ses och umgås 1 gång om året. FY!
Men jag är så tacksam att ha henne i mitt liv, och att hon alltid kommer och hälsar på mig! <3
 
/Madeleine