Vår segling sommaren 2017

Semester och segling…så underbart!
Förra året var vi ute totalt 5-6 veckor med båten eftersom att vi då var föräldralediga. I år var vi ute 2 veckor med båten… Önskar verkligen att vi kunde åka ut någon vecka till. Men det är lite svårt nu när det snart är dags för jobb igen. Men jag hoppas vi lyckas få till en helgsegling innan det är dags att ta upp båten.
Jag är så avslappnad på båten och jag älskar att vi är tillsammans så mycket hela familjen!

Här kommer ett gäng bilder från vår tur som startade den 3 juli.

 
Ett av våra första stopp blev Håskö, där vi gick över halva ön för att köpa glass! Jag tyckte inte att de var värt de, det var jätteful terräng och så var det lite för långt att gå med en 2-åring.
Men det blev lite stopp vid blåbärsriset, samt att hon fick sin första glass! Så hon klagade inte på vår lite utflykt.

Vi åkte ner till Kallsö, Gryt och hälsade på min gamla au pair familj som har sitt sommarhus där. Ovan ser ni Tommy och Amelia som nu är 15 och 16 år. Jag bodde i deras familj 2007-2008. Det är alltid mysigt att ses! Vi grillade och så sov vi vid deras brygga.

Efter att vi varit i vår skärgård i ca 1 vecka så seglade vi upp till Hävringe, som är en gammal fyr och lotsö utanför Trosa skärgård. Där anslöt Per med sin båt.

Vi åkte från Hävringe till Landsort. Vi besökte den ön även förra året... men då stannade vi bara över dagen. Den här gången sov vi kvar. Vi hyrde cyklar i hamnen och cyklade upp till byn.
Där kollade vi på fyren och åt middag på en mysig lite resturange. När jag lägger upp hela semestern i ett inlägg så blir det lite färre bilder... men här är några när vi är uppe vid fyren.  Här kan ni se bilder från förra året.
 
De sista dagarna mötte pappa upp oss, här ligger vi vid Uggleholmarna.
 
Nästa inlägg kommer handla om när min LA-vän var hos oss under några dagar!
/Madeleine