Vardagen och en segeltripp

Hej Bloggen!
Sen ett par veckor tillbaka så kör vi på med vardagen. Det är ändå konstigt det där, att när semestern stundar så känns det som att vardagen aldrig kommer komma igen. Sen när den väl startar så känns det som att en aldrig har varit ledig.
Men det är skönt med vardag, jag blir mer effektiv då, sen är det kul att jobba igen. Tänkte som vanligt slänga upp lite bilder från mobilen och berätta vad jag gjort sen sist.
 
 
Vardag betyder att vänta på färjan... som jag och lillan åker varje morgon.
Även om jobbet har börjat igen har vi haft fantastikt fina kvällar. Vi har ätit middag på altanen nästan varje dag, och så har jag gott sköna lång promenander med Baxtern.
Bokläsandet fortsätter... Just nu läser jag denna fantastiska bok. En sak är säker, att jag hinner inte läsa samma mängd som när lillan var liten.
 
Ett av mina första uppdrag på jobbet var att marknadsföra nya tidtabellen, den blev en film och så bilden ovan.
Hela gänget är mina kollegor! Helt fantastiska människor, är så glad att de vill vara med på mina projekt!
 
Paulina har gift sig med sin Josef!!!
Jag var fotograf under bröllopet ock efter fotograferingen som höll på i ca 3 timmar så var jag inte så sugen på att fota mera haha.. Så under kvällen tog jag bara 3 bilder med min mobil. Här ovan är en bild på mig, Paulina, Linn och Amanda. Vi alla är hennes au pair vänner. Linn var au pair i samma familj som mig och kom året efter.
 
Jag och min blivande-i-framtiden-man!
 
Det bjöds på en kanon fest, efter en super god middag med fina tal.
Jag hade klippt ihop en film från möhippan som uppskattades massor. Det var roligt :)
 
 
I fredags efter jobbet så packade vi in oss i båten och drog ut på sjön. Så mysigt och få åka iväg tillsammans.
Vi hittade en husgrund på Styrsö, en ö vi har besök tidigare och som både jag och Vdidar tycker är så vacker.
Familjen är bäst!
 
Så vacker med alla gamla ekar.
 
Vi plockade lingon!
 
Min härliga unge!
 
Nu ligger pluttan och sover, jag ska gå och duscha...känner mig något ofräsch. Imorgon är det måndag igen. Augusti börjar närma sig sitt slut, det gäller att stanna upp och hinna tänka och känna efter. Varje dag som kommer och går är ju livet. Även om det är härligt att längta och se framåt är det viktigt att vara här och nu.
Något jag tycker att jag kan när vi är iväg med båten, är ute i skogen tillsammans och bara är.
 
Ett litet blandat osammanhängande inlägg från mig!
/Madeleine
 
 
 
 
#1 - - Sandra:

Ser att du läser en av "mina" böcker! Hoppas du gillar den! Jag tyckte om den och blev så sugen på Berlin efter att jag läst den! Varit där 2 ggr sen dess!😉 Niverkar ha haft toppenveckor och jag är så avis på era mysiga båtturer! Rolig bussbild förresten! Kraam