Vemod och negativa känslor

Hej på er!

Jag har ju gjort en del tidsinställda blogginlägg om min sommar, som dyker upp under veckan här på bloggen.
Men nu kommer ett icke tidsinställt inlägg. Jag kände att jag var tvungen att skriva av mig för att se om jag kan få bukt på mina tankar och känslan jag har i magen.
Känslan jag har är vemod. Det känns tomt och sorligt att semestern är över. Inte för att de känns tråkigt eller jobbigt att börja jobba, utan för allt det roliga jag sett fram emot är nu förbi.

För det första så har jag njutit varenda liten sekund (typ) av att vara tillsammans med Vibs, att inte behöva lämna på förskolan utan bara få vara med henne hela dagarna. Det känns jobbigt att lämna bort henne igen om dagarna. Att någon annan ska få ta del av henne som inte är jag. Det bästa med sommaren är att få vara med Vidar och Vibs, min älskade familj! Nu har Vidar varit igång och jobbat ett par veckor redan… men som jag saknar honom när han är iväg. Dagarna är mycket bättre tillsammans!

Jag saknar även Myh. (Ett inlägg om hennes besök kommer). Jag längtar så mycket efter henne hela året, och ser fram emot de dagar vi ska få spendera tillsammans och nu när de också är förbi känns det också helt tomt.Tomhet är ett passande ord för vad som känns i min mage just nu.
Jag känner mig inte ens peppad att komma igång med vardag och rutiner. Men jag vet en annan bakomliggande orsak till mitt mående, det är PMS veckan. Den negativa veckan. Jag försöker att inte ta mina känslor på för stort allvar och tänker att det kommer kännas bättre och roligare snart.  Det är en ny dag imorgon. Den bästa medicinen mot PMS är bra mat och motion. Men jag är aldrig så onyttig och så lat som just denna vecka.!Det kommer bli skönt att komma till jobbet på torsdag och liksom starta igång allt… för nu går jag bara och väntar.

 Efter att ha skrivit den här texten och läst igenom den, så känns mina känslor helt obefogat! Jag har ju haft en kanon sommar och det ska jag ju vara glad över! Mer roliga saker kommer jag att uppleva trots att semestern är över.  Vi har något hela fantastiskt att se fram emot i höst. En resa väntar oss när det är som allra mörkast och gråast tex..!

Tack för mig./Madeleine