Hur går det med livet?

Hallå kära läsare!


Äntligen tog jag mig lite tid för denna blogg. Jag gillar inte att skriva från mobilen egentligen, men jag kommer mig inte för att starta upp datorn. 
Då är mobilen ett bra alternativ. Eller snarare det ända alternativet om jag inte orkar starta datorn. 

Med det sagt, vill jag nu ger er en lite glimt ur mitt nya liv. 
För ett nytt liv är det verkligen och ett bra sådant också. 
Jag är nu inne på min tredje arbeta vecka och allt känns rätt och bra. 
Jag fick väldens bästa bemötande, mina nya kollegor är helt fantastiska. Den långa rekryteringsprocessen som jag gick igenom betalar sig, för vilken matchning det har blivit. 
Jag känner att jag har världens roligaste arbetsuppgifter. Planen är att jag ska ha huvudansvaret för all digital marknadsföring och då främst mot Facebook och Instagram. 
Just nu är det mycket att lära, i mars ska jag upp till Stockholm och gå en två dagars kurs i ett nytt redigeringsprogram (premiere,)  som jag har suttit i men känner att jag behöver mer kunskap om. 
Allt känns kul och peppande, min kreativa ådra har börjat pumpa igen. Jag som ett tag var nervös över att den hade försvunnit helt och håller. 

Lillan och inte hunnit gå så många dagar på förskolan då hon har varit sjuk, Vidar har fått vabba och mamma har kommit ut och varit barnvakt. 
Min kära mamma, på riktigt skulle vår vardag vara 100 gånger svårare att få ihop om vi inte hade henne. 

Dagarna slukas upp i ett nafs, hinner knappt gå upp förrän det är kväll igen. Där av prioteras inte bloggen. Vi har även inför surfförbud här hemma tills lillan sover, och när hon somnat så läser jag helst. 

Jag ska se om jag kan få till någon form av bloggrutin ett par dagar i veckan.
Men mest av allt vill jag säga att jag mår så bra!! 
//maddo