Dagarna i Mora...BRRRR!!!!

5 plusgrader var det i huset när vi kom hem på kvällen.... I Mora var det -26, bilen startade med hjälp av ett extra batteri. Vi var nervösa över om vi skulle komma därifrån igår, pga av snö och kyla. Men det gick bra och på vägen ut ur skogen mötte vi plogbilen.
Även om dagarna kanske inte blev exakt som vi tänkt oss, så hade vi det himla mysigt tillsammans. Det tar ungefär 6 timmar att åka dit, och det gick så himla bra att bila med lillan. En ryggsäck med böcker och leksaker underhöll och när humöret börja sjunka fick hon festa på klämmisar, russin och clementin.
Vårt mål är alltid att ha mobilen som absolut sista utväg... och vi klarade nästan hela vägen upp, och helt utan mobilen hela vägen hem. :)
Det var mysigt att vaa några dagar tillsammans!
 
Jag blev så glad över att vi fått massa snö här hemma med, men det få gärna bli liiiiite mildare ute. Vi har ett oisolerat hus, och fast vi eldar som tokar når vi en maxtemperatur på ca 17-18 grader... lite väl kallt.
Imorgon ska jag se o jag hittar någon åker att åka skidor på. Idag har jag spenderat tid med denna...
 
 
En sprillans ny itelefon, känns så kul då min förra telefon nästan hade tackat för sig. Jag är måttligt nöjd med kameran och en massa trix!
//Maddo
#1 - - Anonym:

Jättefina naturbilder..Vad söt Vibeke var i sina glasögon./ kerstin o stig