En försmak av vardagen

Hej där!

Då var den vecka igång kickad... veckan vi haft framför oss och betraktat som att det är då vardagen startar. En vardag vi tidigare aldrig haft. 
Just nu håller lillan på att skolas in på förskolan. Idag är det tredje dagen och jag sitter nu utanför klassrummet, och hon är själv därinne tillsammans med de andra barnen. 
Det har gått bra, hon är framåt och tar kontakt med de andra barnen. Jag tycker att det känns trivsamt och bra, en grupp på 8 barn, där de även delar upp den i två grupper. 

Detta betyder tidiga mornar, då Baxter ska få en promenad för att sedan spendera dagen på vidars kontor. 
Men det är ett skönt sätt att starta dagen, Dock är det är väldigt tråkigt att gå i mörkret... 

Jag försöker att få in vegetarisk kost hemma joss oss. Förra året hade jag som nyårsmål att äta mer veg, och det gjorde vi. I år hade jag inte med det som mål eftersom att det är en naturlig del i vår vardag. 
Igår gjorde jag en spenatpaj. Paj och soppor är perfekta att göra vegetariska. Även olika gratänger och sallader. 

Förutom inskolning och matlagning har vi också hälsar på hos Ester 

Lilla trollet som fyller 1 år nästa månad, tyckte nyss det var jag fick ett sms av Malin  där hon berättade att hon fått en dotter. Hon har börjat gå och är så duktig. 


Idag efter förskolan ska vi in till stan och hälsa på mamma och min syster, som tyvärr fick avbryta sin Floridavistelse pga en skadad arm.
Sen måste jag försöka hitta en dropin tid och besikta bilen. 
//maddo

#1 - - Anonym:

Tänk att Vibeke ska börjar på förskolan.Fin ryggsäck.Hoppas hon kommer att tycka om sin förskola./ kram gf.kerstin