Imorgon är det dags!!

 
 
Hej på er!
Då var denna era slut... Jag har varit mammaledig i stort sätt under snart två år, med undantag för jobb lite här och var under åren.
Men imorgon är mammalivet slut på riktigt då är det dags att sätta klockan tidigt om morgonen och ge sig iväg och jobba.
Det har varit otroligt lyxigt och fint att fått haft min lilla tjej hemma så pass länge. Från att ha varit en lite pluttis bebis till att nu springa runt och prata för fulla muggar.
Många mils promenader med vagnen har det blivit, ganska mycket brödbakning, mycket fika med vänner och så besök på öppna förskolan. Men största delen av tiden har vi spenderat hemma tillsammans bara hon och jag, i ett lugnt skönt tempo.
 
Därför är jag så himla peppad på att komma igång med jobb nu, jag är verkligen redo. Jag har faktiskt ingen ångest över att lämna lillan på förskolan. Utan det känns bra tycker jag. Jag gillar hennes två fröknar och gruppen är en lugn och liten grupp. Jag har en trygg känsla i kroppen.
Dessutom har ju lillan sedan en längre tid tillbaka ratat vagnen, och de är ju ingen riktigt mammaledighet utan barnvagnspromenader ;)
 
Som sagt imorgon ringer klockan tiiidigt för klockan åtta ska jag befinna mig på mitt nya jobb. Jag är så spend på vad som väntas. Hur kommer mina dagar att se ut? Kommer det vara stessigt eller lugnt?
Utvärdering om nya livet kommer inom kort.
 
//Maddo
 
 
#1 - - Sandra:

Lycka till imorgon!!!!kram

Svar: Tack!!!
Maddo

#2 - - lotta:

Lycka till imorgon. Kanske är både du och lilla Vibs extra trötta imorgon kväll!? 😆😂

Svar: Tack, det tror jag! 😊
Maddo

#3 - - Anonym:

Lycka till på jobbet.wibeke lycka till på dagis.och lycka till för Vidar med.det ser att ni är en fin familj.vi ses snart.kram från din faster Kristina