En lördag i juni

Helgen inledde med en AW på hamnkrogen tillsammans med Maja och Jens. Sååååååå gott att jag skulle kunna äta den 100 gånger om!
 
Lördagmorgon
 
Jag och lillan sådde gurka, morötter, sallat och rocula idag.
 
vår oas!
 
Gokväll kära läsare!
Det är lördagkväll och jag sitter ut i soffan som ni ser på bild ovan och skriver i bloggen. Äntligen kom jag ihåg att knäppa av ett par bilder på vår altan. Vi har ju i år köpt ny soffa, samt satt upp insynd/vindskydd på kortsidan av altanen. Vi bor i ett riktigt blåshål och det är en enorm skillnad att sitta här ute nu när vi satt upp det där skyddet, som min kära sambo har sytt och fixat med.
Vårt gamla köksbord fungerar bra här ute då det är så liten plats att ha möbler på. Nu är det bara blommorna som saknas! Måste åka och köpa sommarblommor, pelargoner i drivor och annat färgglatt.

Den här lördagen började här ute med frukost! Sedan satt vi i soffan och läste alla tre. Efter en skön och seg morgon gick jag och lillan ut och sådde, jag har aldrig tidigare gjort det. Så vi får se om det blir något. Vi har ett par "pallkragar" som gapade tomma. Jag tyckte det såg tråkigt ut. Vi får se om det blir någonting. Mest hoppas jag på gurkan så att jag kan lägga in den, det är riktigt gott!

Igår kväll efter jobbet åt vi middag på hamnkrogen tillsammans med Vidars syster Maja och hennes Jens. Det var verkligen så gott!! Och trevligt :) Jag gillar att ha besök här hemme, hellre att folk kommer hit än att jag åker iväg haha... På tal om att folk kommer hit. Vi ska ha världens bästa midsommarfest i år! Som det ser ut nu blir vi 16 stycken och de flesta kommer stanna kvar över natten, kommer bli så himla kul.
 
Denna kväll spenderar jag själv med lillan. Vidar är inne i stan med sin ölbryggargrupp. Jag var nyss ute på en långpromenad. Vibsen fick krypa ner i vagnen med pyamas och så gick vi Sontorpsrundan (8km).
När vi kom hem lyfte jag över henne till sängen, fungerade fint. I vanliga fall när Vidar är hemma går jag alltid själv med Baxter på en kvällsrunda.
Jag älskar juni och ljuset ute!! Dessa bilder är tagna strax innan 21.
 
En får verkligen igen allt ljus efter en mörk vinter. Ursch.. blir alldeles deppig av att tänka på mörkret som är om vintern. Natt när man åker och jobbar och natt när en kommer hem... Nä hörrni nu ska vi inte tänka på vintern när vi har underbara sommaren här!!
 
Hoppas ni haft en lika trivsam lördag som mig.
//Madeleine
 
#1 - - Anonym:

Hoppas du får några gurkor.vad fin terass.faster kristina