Första dagarna i juni


En liljekonvaljbukett som nu pryder mitt badrum, luktar väldigt gott där inne!


Ett speciellt ljus öve borgen


Promenad tillsammans med Malin och våra kids!


Vi har blivit med motorbåt!


Premiärtur efter frukost ida.


En nöjd skeppare... :)


Favorit-helg-frukost amerikanska pannakakor, en standard här hemma.


Långpromenad med bästa sällskapet!


Fika


Det prirrar i kroppen när jag ser allt som står i blomm!


Hon säger att hon hittat en koja!

 
 
Hallå juni!
Vår första sommarmånad är här!! Känns ju så härligt att jag blir alldeles lycklig av att tänka att vi befinner oss i juni. Den 4 juni. Om en månad börjar min första betalade semester!
I början av juli och då kommer vi dra ut på en tre veckor segling med båten. Min mamma kommer att bo i huset som hon gjort de två tidigare sommarna. Så himla lyxigt för oss, och för mamma som kan rymma stan och bor på landet.
Igår pratade jag med Myh (min LA-boende vän) och hon kommer hit den 28 juli!!!!!! Att hon kommer är typ höjdpunkten på hela sommaren, och har alltid varit. Jag längtar ihjäl mig efter henne. Vi pratar i telefonen minst 1 gång i veckan, men ses bara 1 gång om året... pga avstådet emellan oss. Förra året var hon här över midsommar.

Fjärde dagen av junimånad är snart slut och vädret har ju inte varit så varmt. Men jag har varit ute en hel del ändå. Igår köpte Vidar en motorbåt som vi idag åkte en sväng med. Vi ville ha en liten mindre båt som vi kunde åka med här i viken, ut på dagsturer och till Söderköping (via ån). (Jag drömmer om att få ha en vattenskoter!)
Det är en liten träbåt, fast skrovet är i plast.
Hela den här dagen har spenderts utomhus. Jag har gått en långpromenad och så har jag och lillan busat.
Det sämsta med den här årstiden är att jag är trött pga allergin.... hela.tiden. Just nu väntar jag bara på att ögon, nästa och hals ska börja kliar. Det är väldigt segt att gå runt i en dvala och känna sig orkeslös och trött.
Jag hade egentligen planer på att ta bort innefönsterna idag, byta gardiner och putsa rutorna. Men det fanns ingen energi där.
 
Imorgon väntas jobb för mig... Jag tror de blir en lugn dag då många är lediga.
//Maddo
#1 - - Paulina:

Åååå va roligt att Myh kommer och hälsar på!!