Hallå mars, här kommer en resumé!


För några veckor sedan, tog jag bilen efter jobbet och åkte ner till Borås och min kära vän Paulina! Det var som vanligt super mysigt och kul att hänga där. Vi hann att snacka bröllop (Hon gifter sig i augusti!!) Käka go burgare till lunch, dricka bubbel och bada bubbel med massa trevliga kvinnor, sen även slå klackarna i taket. En himla rolig helg helt enkelt! :)
 
 
Nu när jag jobbar dagarna till ända, så får helgerna en helt annan betydelse! Att umgås mycket med mina två favoriter står högt på listan. Lördagarna börjar allt som oftast med en låååång god frukost och sen en promenad.
 
Ibland när vi väntar på färjan på morgonen möts vi av en otroligt vacker vy!
 
 
Vi har firat världens bästa mormor dom fyllt 80 år. Nu skriver inte jag världens bästa för att det är något en gör. Utan min mormor är något helt extra! Hon är bäst för att hon alltid finns där, är otroligt inspirerande och positiv till livet. Hon glädjer sig för det lilla och är verkligen med i omvärlden. Henne kan jag snacka politik, femenism, föräldraskap och karriär med. Och en massa annat skit också såklart!
 

Största delan av tiden har jag tillbringat på jobbet! Här har ni min jobb-bild... väldigt seriös och proffsig. ;)
 

Jag trivs himla bra på jobbet, kunde inte bli bättre. Ju mer jag kommer in i det dessto roligare blir det. Mina arbetsuppgifter är att planera olika Facebook inlägg, planera kommande kampanjer, filma och redigera film som ska upp på FB. Sen har jag nära kontakt med reklambyrån vi jobbar med. Nu i veckan tog jag tillsammans med dom fram en animationsfilm som ska vara klar kommande vecka. :) Det är verkligen roligt att få komma på ideér och lösningar på olika saker.
På tisdag ska jag upp till Stockholm och gå på en två dagars kurs i redigering, och i slutet av månaden ska jag och min kollega Emma upp till Stockholm och få en kortare utbildning i FB-annonseringsprogram.
Det är verkligen ett företag som jag har möjlighet att växa i, och det känns superkul.
 
 
Igår var jag och Vidar på båtmässan -Allt för sjön i Stockholm. Kollade på svindyra båtar och lyssnade på en intressant föreläsare. Han berättade om sin segling till Väst indien, mycket intressant!
 
Idag har vi haft ett sådant här väder... Grått, grått och grått. Men lite glad blev jag av att se att snödropparna har kämpat sig upp i det trista vädret. Snart är gräsmattan full av krokusar och tulpaner, jag längtar!
 
 
Någon vecka sen... Jag och lillan bakade semlor idag.
Blev ruskigt goda som vanligt.
 
Sådär, där fick ni en liten snabb resumé vad jag typ gjort sedan sist... eller iaf det som fastnade på bild. Jag kommer nog aldrig bli en riktig bloggare som uppdaterar dagligen. Det hinns verkligen inte med.
Men en gång i månaden känns lite futtigt... ;)
Kvällarna spenderas anntingen med en bok eller framför ett avsnitt av Homeland... jag och Vidar är fast!
 
//Madd0
 
 
 
#1 - - Malin :

Äntligen en uppdatering! Ska Paulina gifta sig 🤗 Så kul! Vad härligt att höra att du trivs så bra på jobbet :) riktigt snygg jobb-bild ;) Ha så kul i Sthlm på utbildningen 😘

#2 - - Paulina:

Äntligen kom uppdateringen med Borås haha! Älskar även jobbilden, proffsig och stilig!
Förstår att du inte hinner med bloggen så ofta längre, men är så kul när du väl uppdaterar😁💗