Livet vaknar till liv när sommaren kommer!

Kära läsare.
Har det någonsin gått så här lång tid mellan mina senaste uppdateringar här på bloggen? Inte vad jag minns... Till mitt försvar så har jag tänkt att jag flera gånger ska uppdatera.. senaste gången hängde hela min dator och andra gånger har jag inte haft några bilder.
Men idag, den 24 maj är det dags! Jag tänkte ett upplägg som de tigare inläggen, med bilder och så lite text.
Maj månad börjar närma sig sitt slut och detta har jag gjort bland annat:


Vi har varit ute med båten och gjort en övernattning. Det första Baxter gjorde när vi kom i land var att "ramla" i sjön... Idag har vi köpt en flytväst till honom, och på fredag åker vi ut över helgen med båten. Både jag och Vidar är långlediga den här veckan. Det känns så skönt och lyxigt!
Vibs på båten.
Första övernattningen låg vi vid en ö brevid Risö.
Vidar har fyllt 29 år, och det firade vi tre hemma med tårta. Min älskade Vidar, kan inte fatta att vi nästa år fyller 30?! Det är galet om något.
Magnolia har fått flyttat hem till oss! Tidigare har hon legat i Stegeborgs hamn, nu ligger hon på svaj utanför hus och lockar oss ständigt med sin närvaro.
 
Jag har varit på jobb med mina kollegor Gustav och Jacob i Norrköping, på event som heter pre-hack. Jag och Jacob jobbar en del ihop med filmerna som vi publicerar på Östgötatrafiken. Han är grym på allt som jag är dålig på... typ! :)
 
För ett par helger sedan var Vidar och ja ute på middag, kvällen slutade med utgång på Arbis. En nattklubb i Norrköping som jag aldrig tidigare har varit på. Kommer garantrat gå dit igen, med då tillsammans med ett dansglatt tjejgäng. Måste bara vänta till alla mina vänner fött ut sina barn osv... hehe..
 
Förra helgen tävlade Vidar i ölbryggning, och ni ser ju hur det gick. Den 20 juli kan ni smaka hans öl på Black linon i Norrköping. Ett av priset var att få brygga ölen på Norrköpings bryggeri.
 
Vibsen på väg till förskolan, där hon trivs jättebra! Hon springer glatt in när vi kommer och vill inte åka hem när vi hämtar henne... Personalen är fantastiska och jag är verkligen glad att vi valde Waldorf för henne. Små barngrupper med max 8 barn i en grupp, till hösten ska de bara vara 6 barn. Ekologiskamat och plastfrimiljö!
Det är väl det som skiljer sig från "vanlig" förskola just nu. :)
 
När lillan är på förskolan, så är jag på mitt fantastiska jobb. Trivs hur bra som helst. Här är en bild på när jag gör en film om Närtarfiken.
 
Hemma på altanen är det helt fantastikt just nu! Vi sitter ute och äter middag, och för nypa oss i armen titt som tätt. Vi kan knappt förstå att vi får lov att bo så här bra. :)
 
Naturen står i blomm och jag känner att alla börjar leva lite extra!
 
Min Baxter... Den här bilden berättar exakt hur hans personlighet är. Han är mer i luften än på marken.
 
Det var dom bilderna jag hade att bjuda på från kameran.
Till nästa gång ska jag se till att ha bilder på vår altan som vi håller på at fixa i ordning. Vi har köpt en ny möbel och annat fint. Sen har jag inte lagt upp några bilder från Vibsens rum, som har stått i ordning sedan april.
 
Men det absolut största som har hänt är att mina två bästa vänner har fått barn! Therese och Sandra.
Imorgon ska vi åka och träffa Thereses och Johans lilla Filip det ser vi fram emot!
 
/Maddo