Vår sommarhelgHej Bloggen
Vi har haft det så himla fint dessa dagar. I onsdags checkade jag ut från jobbet för att njuta av långledigt tillsammans med mina favoriter.
I torsdags var vi bjudna på frukost hos Therese och Johan (fast hos Ts pappa då de bor i Uppsala) Vi fick träffa lilla Filip som fylld 1 månad för några dagar sedan. Det var roligt att träffa våra vänner nu som föräldrar!!
Efter frukosten åkte vi hem och fixade i trädgården och på altanen (måste komma ihåg att visa bilder på hur det ser ut nu) Efter all fix packade vi båten full av grejer och laddade upp henne inför morgondagen.
 
I fredagsmorse gav vi oss iväg från Stegeborg och seglade ut mot St:Annas skärgård. Vädret har varit helt fantastiskt. En riktig sommarhelg! Det är så mysigt att vara iväg hela familjen, och bara vara vi.
Jag hann att läsa massor, Vidar lagade god mat och så skålade vi i bubbel. Bästa helgen på länge.
För första gången så känns det något vemodigt att köra igång en jobbvecka igen. Jag hade gärna varit ute några dagar till.


Mina panséer har återigen bildat en skog, älskar dessa små lättskötta blommor!


En annan faorit är ju Syréner... de doftar så gott att jag kan nosa på dom i evigheter. Jag har plockat in flera buketter.

 
I samma stund som vi anlände hem till Stegeborg så vände det fina sommarvädret och bjöd på regn och rusk. Jag sitter i skrivande stund på vår altan och lyssnar på regnet. Det börjar bli lite små kyligt ute...
Vidar är och jobbar ett kort kvällspass, Baxter sover i soffan och lillan i sängen.
Hon har börjat prata så mycket och framför allt frågar hon saker mest hela tiden. "Vad är det för nått?" "Vad gör du?" är hennes två favoritfraser. Det är så häftigt att att hon blivit så stor!! Min älskade unge, jag är så stolt över henne.
Hon är så duktig på att sätta ord på vad hon känner "jag är ledsen". Eller om vi säger akta som du inte ramlar... då säger hon "Om jag ramlar får jag ont och blir ledsen". Hon är så roligt att lyssna på.
 
brr... nu börjar det blåsa upp ordentligt, dags att stänga ner datorn.
//Maddo
#1 - - Anonym:

Vad härligt.ni hade.vi en fin skärgård.den bästa.tur att vi också fått chansen åka ut i skärgården med farmorsbåt.sofia fick åka med.hon var ungefär samma ålder som wibeke då.

#2 - - Sandra:

Så roligt att lyssna på de små när de låter så lillgamla och kloka! Längtar till vi ses! Som det ser ut nu firar vi gärna midsommar hos er! Hade en snabb förlossning som orsakade diverse skador "där nere" men blir bättre för varje dag! Ser så härligt ut med era skärgårdsbilder! Har inte kunnat vara ute och gått som jag velat mer än korta promenader men igår var vi på stan och strosade i hamnen och åt lunch på oh learys! Premiär-amningen offentligt! Gick fin fint! Puh! Ta hand om er! Kram