Världens bästa 1 maj!

Skriv inläggstext 

Vilken härlig dag vi har haft! April har bjudit på ett riktigt rusk väder. Med både kyla, blåst och snö! Samtidigt som maj månad träder in följer även det härliga vädret med. 


Efter frukost packade vi in oss i segelbåten, som nu mera ligger utanför vårt hus. Premiären turen blev med spinnaker ner till Mem. Det var hur fantastiskt och bra som helst!
Det var första gången som Baxter åkte båt och han sköte sig exemplariskt. Han la sig ner och sov i solen, som att det där med att åka segelbåt har han gjort mååånga gånger. 
Lillan tyckte också det var spännande att åka båt igen. Vi spenderade nästa hela sommaren på båten förra året, men jag tror inte riktigt att hon minns. 

När vi kom till Mem år vi lunch i caféet som finns där. Sedan gick vi en promenad och hittade ett litet minislott i skogen. 
Efter promenaden blev det fika i båten innan vi sedan åkte hem. 
Både jag och Vidar längtar tills vi ska vara ute och övernatta! Så mysigt. 

När vi kom hem var vi ute och njöt av solen!
Det var verkligen skönt ute. Världen bästa första maj. 

Valborgs firandet hoppade vi över i år, det har varit full fart i veckan, så vi var bars sugna på att inte göra någonting. 

I lördags var jsg i Nyköping, vi var ett gäng tjejer som överraskade Sandra med en banyshowe!! I slutet av maj väntas nedsläppt och jsg tror allt hon blev förvånade när hon kom hem från jobbet och möttes av detta.... 


Sandra! En vän jag funnit på "senare" år. En helt fantastisk människa! Glad, positiv och äventyrlig är tre ord som beskriver henne bra. Vi har alltid sjukt intressant samtal med varandra allt från politik, feminism till resor och funderingar på livet.

Dags att sova, imorgon ska jag upp tidigt och vässa sång rösten. Någon fyller nämligen år här hemma. 

//msddo

#1 - - Anonym:

😘världens bästa överraskning! Jag är så tacksam!! /sandra

#2 - - Anonym:

Fina bilder.Alltid roligt att se er alla 3 .Kerstin o Stig