Imorgon åker vi hem!

Vi har haft två fantastiska veckor tillsammans. Jag älskar att få vara tillsammans med Vidar och Vibs. Att få spendera hela dagarna ihop, och få massa Vibs-tid, hon utvecklas så mycket hela tiden. Hennes tal framförallt men också hennes tankar och funderingar. Det märks på kvällarna vid nattning då ploppar det upp många frågor och funderingar ur lillan. 

Min älskade unge!
Idag när vi badade i poolen för sista gången vågade hon doppa huvudet och simma runt helt själv på det djupa. Hon var så stolt! 

Vi har åkt ut på en båtutflykt. Dock lite besvikna över att vi inte seglade med katamaranen och att det var väldigt "turistigt". Hälften av alla passagerare låg och var sjösjuka. Vi höll oss friska :)
Jag och lillan höll oss i skuggan. Solen är stark ute på havet.
Vi såg små valar som simmade längst båten. Mycket häftigt! Fler bilder kommer senare.
Igår var vi i den gamla stade la laguna. Mycket mysig och fin stad, dör vi pt god tapas! Staden var Teneriffas första huvudstad innan Santa Cruz. Det var kallt hör uppe ca 20 grader.
På vägen hem körde vi en mindre Roadtrip och hamnade i en liten fiskarby dör vi pekade ut färsk fisk som sen kocken grillade. Galet giott!
Idag har vi spenderat första halva av dagen på stranden ochvandra halvan i poolen. Vi har ätit god mat och även packat. Imorgon kl 05:20 kommer bussen som kör oss till flygplatsen.

Tack Teneriffa för två fina veckor!

Jag kommer bjuda på fler inlägg när jag har laddat upp mina bilder från systemkameran. 
Nu ska jag läsa en sväng innan jag somnar. De andra sovar redan, jag är alltid sist ut!
//Madeleine.