Världens bästa resa!

Två veckor spenderade vi på den Vackra ön Teneriffa. Vi bodde på hotellet Compostela Beach Golf Club. Ett hotell som låg ca 20 min gångavstånd till havet. Ny renoverat och superfräsht! Lagom stort poolområde för en familj som oss, som inte spenderade mycket tid på hotellet.
Vi valde till frukostbuffé, något vi inte skulle göra om. Då det inte var så bra kvalité på maten. Vi hade en lägenhetshotell så vi lagade mycket mat hemma, och kunde då också ätit frukost "hemma".
Teneriffa är en ön som passar dig som gillar värme, men också vandring! Att åka till Tenerffa och bara hänga på stranden så har du missat hur mycket som helst!
För stranden och strandpromenaden är galet turistig och smått hysterisk. Det är i norra delen det händer grejer!


Strandpromenaden


Helt själva på en strand i lilla fiskarbyn San Miguel de Tajao. Här hittade vi två att de bästa resturangerna på hela resan! Jag upplever att kvaliten på maten förbättras massor bara du kommer bort från turistställena.


På en utsiktplats på väg upp till Teide.
Vi såg så många vackra platser genom bilrutan. Vi åkte på flera roadtrips där vi bara satte in GPSen till ett spännande ställe.


Vår hyrbil som vi hade under hela vistelsen. Smidigt och billigt. Dessutom var bränslet billigt. Vi hyrde här i från och var super nöjd.


Teide -Spaniens högsta berg! Mäktig syn!


Vandring i ett helt dött landskap. Kändes som att vi var på en annan planet.Vi vandrade på en lägre höjd, och där växte det lite mer...

När vi skulle inta var matsäck, så dök en sådan här liten rackare upp. Kul tänkte vi först... men sen hens kompisar dök upp och vi kunde räkna dom till 17 stycken var det inte lika kul längre... Vi plocka snabbt i hop matsäcken och sprang! Kändes som att vi var med i Jurassic park hehe ;)

En annan slående utsikt som vi såg från bilfönstret.

Vacker solnedgång får avsluta världens bästa resa!
 
/Madeleine