Idag lämnar vi hösten!

 

Kära bloggen!

Hur ska jag hinna med dig, ett så långsamt medie som att blogga mot snabba uppdateringar på insta story? 
Där jag dessutom når dubbel så många som intresserar sig för mitt liv mot här på bloggen?
 
Men du var ändå först! (Typ) dig har jag hängt fast vid längst. Så än vill jag inte säga upp vår relation. Utan du får helt enkelt acceptera att det finns andra och bättre tjänster än dig. 
 
I 9 år har jag skrivit på den här bloggen!! 
Dock har jag raderat massor från arkivet som jag tyckte för 6 år sedan var pinsamt att jag hade skrivit med som jag idag skulle nog mer tyckte vara charmigt och lite kul. Det står så mycket här i bloggen som jag inte håller med om idag eller ser på ett helt annat sätt. Men vi ändras ju hela tiden, och det är inget uikt för just mig. 
Det går ju inte jemför en 20 åring mot en snart 30 åring i hur man ser på saker och ting. 
 
När jag väl har tid att blogga är det väldigt mysigt och dessutom kul för mig att få det ner prentat. 
Saken hör också till vad jag har för jobb idag. Hela mina arbetsdagar andas sociala medier. Efter en lång arbetsdag är sugen efter att sitta på olika sociala plattformar lika med noll!
Men de kommande två veckorna kanske det blir annorlunda?! För idag checkar vi ut från vardagen och drar till
TENERIFFA!
 
Känns smått overkligt att den 29 oktober är här!! Vi bokade denna resa mitt i sommaren, för att vi skulle känna att vi hade något riktigt kul att se framemot i höst mörkret. 
Vi kommer vara iväg i två veckor. Planet går idag kl 16 från Norrköping!! 
Hur kom det sig att vi åker just till Teneriffa?
- Vi vill ha sommarvärme, och Europa kan vara lite osäkert så här sent på hösten. Även om de nu är fint väder kring Medelhavet. 
- Vi vill inte ha en allt för lång flygresa med massa byten. Då en i ressällskapet är under 3 år. 
- Vi vill helst flyga från Norrköping för att resan skulle bli så enkel som möjlig. 
Sjävklart kollade vi massor på att åka till USA igen, men då hade vi så mkt på "to-do" listan att de skulle bli en mkt dyrarer resa. Samt att den resan som vi ville göra känns lite tuff att göra tsm med en 3-åring. Så vi väntar på tills hon blir lite större. 
Därför kändes Teneriffa perfekt!
 
Våra resväskor är inte bara packade med badkläder, solklräm och sommarkläder. Vandringskängorna är med och höstkläderna. Vi ska göra en hel del utflykter. Nere på södra Tenriffa är det varmt, men i bergen är det kallare. Vi ska vandra en del, sen har vi hyrt bil under hela perioden så vi att vi kan åka iväg och besöka olika städer och byar.  Vi har även kollat upp om att hyra en segelbåt och göra en dagsutflykt. 
Vi är peppade som ni nog förstår. =) 
 
I går till frukost stekte jag och Vibeke pannkakor till frukost. Tröttnar aldrig på dessa godingar!
 
För tre helger sen eller något... var denna tjej på besök:
 
Amanda!
Hon har bott på Teneriffa så hon gav oss sina bästa tips! När hon var hos oss så var vi ute och plockade svamp, lagade god mat och hade det väldigt mysigt. På söndagen åkte vi in till Norrpan, jag handlade ett par saker. Sen åt vi lunch och fikade innan hon åkte hem. 
Amanda har hållt sig i Sverige i ett år nu! (Rekord!) Men i januari flyr hon landet igen... Då flyttar hon till Kanada för att plugga ett halv år. 
Men vi kommer att ses under det halv året. I vår ska hon och jag hälsa på Myh i LA! Kommer bli så kul att hänga med dom två i USA.
 
Men först! Teneriffa!
/Maddo
 
#1 - Mamma

Ni får ha det så gott i värmen. Här är det vantar och mössa som gäller burr :) Puss & Kram ♥