Oktober och de värsta dagarna på länge

Våra små gulliga getter (Snövit och Laila-bagge) har flyttat upp bakom vårt hus.
 
Hej!
Nu när vi är inne i oktober är det ju en sak som är säker, hösten är här! Idag är det så grått så grått ute och regnet piskar mot rutan. 
Jag har faktiskt jobbat hemma idag, första första gången sedan jag började på mitt nya jobb. Det har gått jättebra!
Anledningen till varför jag jobbat hemma är för att jag i helgen drabbades av något jag har hört talats om men inte haft själv. Migrän. Alltså, den smärta går inte att beskriva. Men för att ändå ge ett litet hum...så känns det som att någon har spikat i mitt huvud. Jag ska inte gå på detalj, är inte så roligt att läsa om någon annans åkommor. Men migrän kom till mig i fredagsnatt och höll i sig till söndag förmiddag. Jag har legat i ett mörkrum med en blöt trasa över ögonen och trott att studen för mig var kommern.
Men det var den inte. :)
Idag kändes hela huvudet som ett stort blåmärke så då valde jag att jobba hemma.
 
Förra veckan firade vi Mikaeli här hemma. Vi bor ju på en Waldorfskola (i ett eget hus) och varje år är vi med när skolan firar den höstliga högtid!
 
En klär ut sig i medeltidskläder.
Det bjöds på eldshow!
 
En bild från Stegehusblogg. Läs mer här.
 
Jag fick mejl idag från Ving att det idag är 27 dagar kvar tills vi åker till Teneriffa! Vi längtar och pratar om denna resa nästan varje dag. I helgen kommer Amanda hit, hon har jobbat som reseledare på ön så hon ska ge oss sina bästa guidetips! :)
Dags att börja kolla över vad vi behöver inför resan... göra en lite checklista. En ny cabin-resväska är nått vi är i behov av.
 
/Maddo
 
 
 
#1 - - Sandra:

Så himla fina ni är!!! Vi måste planera in en date! Blir kanske efter er resa!??! Så hemskt med migrän!Kram