Min 30 årsdag!!!

I söndags väcktes jag av frukost på sängen och sång. 
5 Augusti och jag fyllde 30 år. Stor siffra. Lite svår att greppa. 
Men i kroppen och hjärtat känns det bra. Jag befinner mig på en perfekt plats i livet. Jag tycker livet blir bara bättre ju äldre en blir. 
(null)
Bjuder på en trött bild!  

Jag fick en otroligt häftig födelsedagspresent av Vidar. Jag ska nämligen få ta ett dykcertifikat!! Det kommer bli så kul, vilken upplevelse att få kunna dyka. Jag har aldrig gjort det, men jag älskar vatten och har alltid velat. 
Efter frukost packade vi in oss i bilarna och åkte till en fantastik liten stad som heter Collioure, som ligger vid kusten. 
Där pt vi lyxig lunch, badade i Medelhavet och strosade runt lite i staden. Dock var det vääääldigt varmt. Temperaturen i bilen visade 41c när vi åkte hem igen. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

På vägen hem köpte vi massor av god mat som sen Vidar, Emil och Magnus lagade.  Vi skålade i massor av bubbel och jag hade en sån mysig och fin kväll. 
Min fantastiska Vidar! Som fixar och ordnar för att gör allt fint för mig.

Detta är så gott att jag skulle kunna leva på det!!!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kusinerna!
Om ett par veckor väntas kalas och fest för att fira att både jag och Vidar har fyllt 30 år. 
Vi både fick en superfin present av Maja, Jens, Emil, Magnus och Ylva. Vi (jag och Vidar) ska göra en vandring utanför Trosa för att sedan sova och gå på spa på Trosa stadshotell. En otroligt lyxig och fin present att se fram emot i höst. 

Tack för den här resan. 
/Madeleine 


#1 - - Anonym:

Åh vad härligt allt låter!!! Och vilka presenter! Wow så kul! Så tråkigt att VII te kan komma på er 30-årsfest! Varken barnvakt eller kattvakt!😩

Svar: Jag gissar att det ör Sandra som skriver. Super synd att ni inte kunde! Kommer blir en bra kväll tror jag 😊 kramar!
Maddo