Hemma, mitt i veckan!

Igår kväll klagade lillan på magont och illamående. Då det går magsjuka på fsk så sjukanmälde vi oss och stannade hemma hela onsdagen. 
Men Vibs har varit sig själv och inte ett dugg sjuk! Ätit, lekt och varit pigg! 
Hon och jag fick en härlig mysdag tillsammans, mitt i veckan. 
(null)


(null)

Efter att jag köpt julklappar på nätet, bakade jag och lillan. Hon är en riktig hjälpreda i köket och verkligen koll på hur en bakar. Så mysigt! Från att det var ett större kaos när hon var med och "hjälpte" till som liten till att hon verkligen hjälper till nu. 
(null)

Resultat blev lussekatter utan russin! 

Vidar kom hem och jobbade hemifrån så att jag kunde gå en promenad med Baxter innan det blev kolsvart ute. Så skönt med en promenad! 
När jag kom hem lagade jag mat och hann även med att städa. 
(null)

I skrivande stund sover Vibs, Vidar sitter och jobbar, Newton och Baxter slumrar brevid och jag har nyss läst ut HP6 och tänkte nu börja på sista boken. 

//Madeleine 

Thanksgiving

För exakt en vecka sedan skar vi upp kalkonen. Therese, Johan och Filip var här och vi firade thanksgiving för femte gången tillsammans. 
Det var mysigt och gott som vanligt. Vi får till finessen för varje år. 
Dock blir jag sämre på att ta kort. Men ett par knäppte jag. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Idag Vibs varit på sitt första barnkalas. Hon var så nöjd! Hon slog in presenten, ritade en teckning och tig fram kalasklöder. Allt på eget intiativ. Hon tycker verkligen om att vara på kalas och tillställning. 
Pratar och är social. Men vad annat kan vi vänta med tanken på att både jag och Vidar är två utåtriktade personer. 

Nu sitter jag och äter smörgås och dricker te i ett kaos! Jag tänkte städa och göra lite advent fint. Förr har jag plockat fram tomtar och hela köret till första advent. Men i PR väntar jag lite med det... likaså granen ska vi plocka in senare. 
Jag vill inte hinna tröttna innan julafton är kommen. 
//Madeleine