Vab och årets första tulpaner

 
Äntligen har jag köpt en bukett med tulpaner som jag får njuta av! Att ha snittblommor hemma är en riktigt lyx. Lilla mini har varit sjuk sedan i fredags men idag så var hon sig själv igen! Dock fick hon vara hemma och vila upp sig då hon hade feber igår. 
Vi har haft en mysig dag tillsammans. 
 
Vi har gått en promenad tillsammans med Baxter, så skönt att få lite sol i ansiktet. 
 
Bakat chokladbollar.
 
 
Lagt puzzel, som hon börjar bli duktig på. 
 
Jag känner mig lite vecko förvirrad... När jag varit hemma hela dagen idag och halva dagen igår. Jag hoppas att hon får vara frisk ett tag nu. Även om det såklart är mysigt att få vara hemma med henne. 
Men det blir lite hattigt med jobbet. Jag är ju en vän av ordningen ;)
 
Idag pratarde jag med Amanda om vår resa till LA. Vi började smida lite planer på vad vi vill göra. Eftersom att Myh jobbar om dagarna tänkte vi passa på att turista lite. Jag älskar ju film som ni vet, det lutar åt att vi kommer att besöka en filmstudio. Jag längtar så mycket till resan. Bara två månader kvar...
 
//Maddo


I'm going to L.A!

 
Hej på er!
I veckan bokade jag min flygresa till Los Angeles! Äntligen ska jag åka till min älskade vän Myh!! Känner mig så himla glad över det. Vi pratar ju i telefon nästa varje vecka... Hon hälsar alltid på mig varje sommar, så det känns riktigt roligt att få komma till henne! (Hon har bott i LA i 8 år tror jag...)
Senaste jag var och hälsade på henne var hösten 2013, alltså 4,5 år sedan. Då tillsammans med Vidar. Men nu åker jag över själv.
Toppen över i't är att Amanda som just nu pluggar i Kanada kommer också att åka till LA! Det blir första gången vi ses alla tre på amerikansk mark sedan vi var au pairer.
En vecka över påsk ska vi tre hänga med varandra, och jag kan inte beskriva i ord hur mycker jag längtar!
Under 10 år har vi hållt kontakten fast vi bott allt som oftast i 3 olika länder. Det är bra vänner det!
Vad är planen när vi väl är där?
- Hajka, såklart vi är ju i LA ;)
- Äta god mat!
- Shoppa!
- Prata massor!
 
Myh kommer att jobba på dagarna, så jag och Amanda får planera ihop något kul. Besöka en filmstudio är ju alltid roligt tycker jag.
Bästa av allt är ju bara att få umgås med varandra!
 
/Maddo

Ett år med fastanställning

 
Hej lördag
 
Bilderna från ovan fotade jag i början av veckan. I skrivande stund den 27 januari är det helt grönt ute igen och termometern visar plusgrader.
Många på jobbet var glada över att snön återigen blev frånvarande. Men delar inte den glädjen. Jag vill ha kvar snön, och gärna i mängder. Det var så många år sedan vi hade en bra vinter där jag bor. 
På tal om jobbet, så har jag i veckan jobbat på min arbetsplats i ett år!
Att lägge ner mitt företag Mediamaskinen var det bästa beslut jag kunde göra just då. Att driva eget har gett mig en kompetens som jag annars inte skulle ha. Men min arbetsglädje har typ höjts med 200% efter att jag började med fasttjänst. Jag är en kreatör, och det är svårt att vara när en måste tänka på budget och bokföring.
Nu kan jag släppa alla dom tankarna och bara fokuser på det jag tycker är kul!
Jag går varje dag till jobbet och har riktigt kul. Kanske undantag vid lååååånga mötesdagar ;)
Allt känns så rätt och få jobba med sociala medier är ju så roligt och spännande.
Sen är det en otroligt trygghet att veta att jag varje månad kommer få in en fast lön. Den kännslan är så skön.
 
Idag är det lördag och sol ute. Men vi sitter inne framför TVn. Lillan är sjuk och har feber... Vi har sovit väldigt illa i natt så jag känner mig lite snurrig i huvudet också.
Tvättar kläder och har någon tro om att jag ska damsuga och städa lite här hemma... Men istället hamnade jag visst framför bloggen. Får se om jag lyckas få till de där nu istället.
 
Hoppas du är frisk och kry!
/Maddo