Vintern är här och utflykt med Vidar
 
Hej!
Och så en dag när jag vaknade var världen klädd i vitt! Helt i min smak. Jag tycker det är tråkigt att vi inte har fina långa vintrar med mycket snö, här där vi bor.
Det är vacker och dessutom finns det mer att göra ut när det är snö.
Men den här helgen var ändå inte vi hemma. Jag och Vidar smet i väg på annat håll...
 
 
I julklapp fick jag en kryssning av Vidar med spa.
Varken jag eller V har varit på kryssning innan, och en har ju en viss stereotypisk bild av det hela. Så vi åkte iväg med inga direkta förväntningar alls, mer än att det skulle bli härligt att bara vara han och jag!
När vi kom ombord gick vi ner till spa-avdelningen där vi var helt själva! Det var fräscht med olika pooler och bastu. Det var jättemysigt.
Efter spat gjorde vi oss snygga och åt en jättefin plocktallrik på ett ställe, och efter det beställde vi in skaldjursplatå på ett annat ställe...
 
Det var makalöst gott!! Vi satt i flera timmar och bara pratade och åt. Efter maten kollade vi in dansgolvet, men det var inte mycket ha! Så vi gick och la oss istället.
 
Frukost/brunch med fantastisk utsikt!
Efter frukosten gick till hytten och kollade på tv. Hur ofta händer det? Att en bara kan ligga och slöglo på nått obetydligt?
Vi hann även med en lunch innan det var dags att kliva av.
Det var väldigt vacker genom fönstret!
 
Sammanfattningen av denna kryssning... Båten var jättefin! Maten var i högklass. Det var väldigt blandat med människor på båten. Men visst var det mer av en viss typ av personer som jag inte alls kan identifiera mig med.
De som skriker högt om grogg och kommer ut från taxfreen med inte "bara" tre plattor öl utan...  ja, ni fattar.
Men det bästa av allt var att få spendera ett dygn med Vidar, bara jag och han
 
Idag är det måndag och jag är inte på jobbet...
 
Utan jag är hemma, med en sjuk Vibs!
I natt var hon med feber... jag hann inte somna utan hon vaknade vid 23 och var vaken till 02:30... Till slut somnade hon. Idag har hon varit väldigt ledsen, och snorig.
Vi var ute en lite sväng på förmiddagen... jag känner mig också väldigt trött. Nu för tiden är jag inte van att vara vaken om nätterna. Jag hoppas att hon sover gott i natt.
//Maddo
 
Två stunder som ger mig en avslappnad känsla
Hellu there!
Inför kommande vecka har jag planerat in två dagar som jag ska gå till Friskis och svettis. Jag har inte tränat där sedan jag flyttade ifrån Norrköping för tre år sedan. 
I höstas öppnad de en lokal mittemot mitt jobb, vilket känns väldigt smidigt. Dock har jag varit lite seg på att
1. Skaffa medlemsskap 2. Köpa nya inneskor. Men nu är utrustningen komplett och min tanke är att jag inför varje vecka bestämmer vilka två pass jag ska gå på.
Kommer blir roligt i alla fall!
 
Idag har jag och lillan varit i Ringarum och hälsat på min pappa och syster. Syrran bjöd på jättegod mat.
Annars har jag inte gjort mycket denna helg, eller igår tvättade jag min bil, som hade gått från grå färg till en svart bil!
Vidar däremot har inte legat på lat sidan i helgen... Han har gjort om vårt badrum på övervåningen och satt in en ny tvättmaskin. När "tvättstugan" är pimpad och klar ska jag lägga ut före/efter bilder. Stor skillnad! :)
 
 
En skönkänsla, att komma hem en fredagkväll. Vidar spelar musik, lagar god mat och häller upp ett glas vin till mig som pustar ut i soffan.
Jag kommer alltid hem till framdukat middagsbord då jag slutar så sent.
 

Morgonen är min tid då Vidar är den tröttaste och segaste människan jag känner. Jag går alltid upp först, även på helgerna. Jag och lillan dukar, täder ljus sen väcker vi honom och äter frukost i minst 1 timme.
Pratar, läser DN och dricker 3 koppar kaffe. Denna stund ger också 100% avslappnig.
 
/Madeleine
En trött vecka
Hej bloggen!
Jag är sååå glad över att det är fredag imorgon. Det här året har än så länge gått väldigt långsamt och den här veckan har varit en riktig trött vecka.
Jag har sovit dåligt om nätterna och dagarna har känts sega som kolan. När jag har sovit dålig en natt försöker jag att ignorera det under dagen, och låtsas som att jag sovet en hel lång natt. Det brukar funka.
Eller så brukar jag tänka tillbaka på "förr" i tiden, när en liten Vibs väckte mig flera gånger per natt. Den tiden är förbi. Det är så skönt att ha ett större barn som inte kräver långa nattning och som sover hela nätterna.
Jag njuter helt enkelt!
 
Även om det varit en trött vecka, har det varit en bra vecka!
Lillan och jag hade en ledig måndagförmiddag tillsammans, vi gick på promenad. Hon vill gärna gå själv och inte sitta i vagn. Vidar och hon var ute med Baxter härromdagen och de hade gått 4 km!! Tycker jag är bra gjort.
Mitt hem!
 
En trött Baxter på mitt jobb.
Vi har börjat gå vardagslydnad del 2. Har ju en lite mini-dröm att få tävla i lydnad med honom. Hade ju varit riktigt roligt.  Han är så duktig på kursen.
 
Utsikt från mitt jobb i Linköping. En vacker dag med rimfrost på alla träd.
 
Idag har jag haft filminspelning hela dagen tillsammans med Gustav, som kollar manus.
Jag har världens bästa jobb! Få komma på ideér, filma, klippa och publicera. Dessutom får ta emot responsen som kommer in! (Inte alltid lätt att bemöta när de gäller kollektivtrafik) Väldigt utvecklande!
Känns så jäkla kul att få jobba med något jag verkligen vill jobba med.
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa en stund innan jag ska sova.
Godnatt!//Madeleine