En trött vecka

Hej bloggen!
Jag är sååå glad över att det är fredag imorgon. Det här året har än så länge gått väldigt långsamt och den här veckan har varit en riktig trött vecka.
Jag har sovit dåligt om nätterna och dagarna har känts sega som kolan. När jag har sovit dålig en natt försöker jag att ignorera det under dagen, och låtsas som att jag sovet en hel lång natt. Det brukar funka.
Eller så brukar jag tänka tillbaka på "förr" i tiden, när en liten Vibs väckte mig flera gånger per natt. Den tiden är förbi. Det är så skönt att ha ett större barn som inte kräver långa nattning och som sover hela nätterna.
Jag njuter helt enkelt!
 
Även om det varit en trött vecka, har det varit en bra vecka!
Lillan och jag hade en ledig måndagförmiddag tillsammans, vi gick på promenad. Hon vill gärna gå själv och inte sitta i vagn. Vidar och hon var ute med Baxter härromdagen och de hade gått 4 km!! Tycker jag är bra gjort.
Mitt hem!
 
En trött Baxter på mitt jobb.
Vi har börjat gå vardagslydnad del 2. Har ju en lite mini-dröm att få tävla i lydnad med honom. Hade ju varit riktigt roligt.  Han är så duktig på kursen.
 
Utsikt från mitt jobb i Linköping. En vacker dag med rimfrost på alla träd.
 
Idag har jag haft filminspelning hela dagen tillsammans med Gustav, som kollar manus.
Jag har världens bästa jobb! Få komma på ideér, filma, klippa och publicera. Dessutom får ta emot responsen som kommer in! (Inte alltid lätt att bemöta när de gäller kollektivtrafik) Väldigt utvecklande!
Känns så jäkla kul att få jobba med något jag verkligen vill jobba med.
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa en stund innan jag ska sova.
Godnatt!//Madeleine