Ett år med fastanställning

 
Hej lördag
 
Bilderna från ovan fotade jag i början av veckan. I skrivande stund den 27 januari är det helt grönt ute igen och termometern visar plusgrader.
Många på jobbet var glada över att snön återigen blev frånvarande. Men delar inte den glädjen. Jag vill ha kvar snön, och gärna i mängder. Det var så många år sedan vi hade en bra vinter där jag bor. 
På tal om jobbet, så har jag i veckan jobbat på min arbetsplats i ett år!
Att lägge ner mitt företag Mediamaskinen var det bästa beslut jag kunde göra just då. Att driva eget har gett mig en kompetens som jag annars inte skulle ha. Men min arbetsglädje har typ höjts med 200% efter att jag började med fasttjänst. Jag är en kreatör, och det är svårt att vara när en måste tänka på budget och bokföring.
Nu kan jag släppa alla dom tankarna och bara fokuser på det jag tycker är kul!
Jag går varje dag till jobbet och har riktigt kul. Kanske undantag vid lååååånga mötesdagar ;)
Allt känns så rätt och få jobba med sociala medier är ju så roligt och spännande.
Sen är det en otroligt trygghet att veta att jag varje månad kommer få in en fast lön. Den kännslan är så skön.
 
Idag är det lördag och sol ute. Men vi sitter inne framför TVn. Lillan är sjuk och har feber... Vi har sovit väldigt illa i natt så jag känner mig lite snurrig i huvudet också.
Tvättar kläder och har någon tro om att jag ska damsuga och städa lite här hemma... Men istället hamnade jag visst framför bloggen. Får se om jag lyckas få till de där nu istället.
 
Hoppas du är frisk och kry!
/Maddo
 
 
#1 - - Anonym:

Håller med om att det var synd att snön försvann sandraså snabbt! Var ju härligt att det äntligen kom lite!

Svar: Verkligen!
Maddo