Två stunder som ger mig en avslappnad känsla

Hellu there!
Inför kommande vecka har jag planerat in två dagar som jag ska gå till Friskis och svettis. Jag har inte tränat där sedan jag flyttade ifrån Norrköping för tre år sedan. 
I höstas öppnad de en lokal mittemot mitt jobb, vilket känns väldigt smidigt. Dock har jag varit lite seg på att
1. Skaffa medlemsskap 2. Köpa nya inneskor. Men nu är utrustningen komplett och min tanke är att jag inför varje vecka bestämmer vilka två pass jag ska gå på.
Kommer blir roligt i alla fall!
 
Idag har jag och lillan varit i Ringarum och hälsat på min pappa och syster. Syrran bjöd på jättegod mat.
Annars har jag inte gjort mycket denna helg, eller igår tvättade jag min bil, som hade gått från grå färg till en svart bil!
Vidar däremot har inte legat på lat sidan i helgen... Han har gjort om vårt badrum på övervåningen och satt in en ny tvättmaskin. När "tvättstugan" är pimpad och klar ska jag lägga ut före/efter bilder. Stor skillnad! :)
 
 
En skönkänsla, att komma hem en fredagkväll. Vidar spelar musik, lagar god mat och häller upp ett glas vin till mig som pustar ut i soffan.
Jag kommer alltid hem till framdukat middagsbord då jag slutar så sent.
 

Morgonen är min tid då Vidar är den tröttaste och segaste människan jag känner. Jag går alltid upp först, även på helgerna. Jag och lillan dukar, täder ljus sen väcker vi honom och äter frukost i minst 1 timme.
Pratar, läser DN och dricker 3 koppar kaffe. Denna stund ger också 100% avslappnig.
 
/Madeleine