Vintern är här och utflykt med Vidar

 
Hej!
Och så en dag när jag vaknade var världen klädd i vitt! Helt i min smak. Jag tycker det är tråkigt att vi inte har fina långa vintrar med mycket snö, här där vi bor.
Det är vacker och dessutom finns det mer att göra ut när det är snö.
Men den här helgen var ändå inte vi hemma. Jag och Vidar smet i väg på annat håll...
 
 
I julklapp fick jag en kryssning av Vidar med spa.
Varken jag eller V har varit på kryssning innan, och en har ju en viss stereotypisk bild av det hela. Så vi åkte iväg med inga direkta förväntningar alls, mer än att det skulle bli härligt att bara vara han och jag!
När vi kom ombord gick vi ner till spa-avdelningen där vi var helt själva! Det var fräscht med olika pooler och bastu. Det var jättemysigt.
Efter spat gjorde vi oss snygga och åt en jättefin plocktallrik på ett ställe, och efter det beställde vi in skaldjursplatå på ett annat ställe...
 
Det var makalöst gott!! Vi satt i flera timmar och bara pratade och åt. Efter maten kollade vi in dansgolvet, men det var inte mycket ha! Så vi gick och la oss istället.
 
Frukost/brunch med fantastisk utsikt!
Efter frukosten gick till hytten och kollade på tv. Hur ofta händer det? Att en bara kan ligga och slöglo på nått obetydligt?
Vi hann även med en lunch innan det var dags att kliva av.
Det var väldigt vacker genom fönstret!
 
Sammanfattningen av denna kryssning... Båten var jättefin! Maten var i högklass. Det var väldigt blandat med människor på båten. Men visst var det mer av en viss typ av personer som jag inte alls kan identifiera mig med.
De som skriker högt om grogg och kommer ut från taxfreen med inte "bara" tre plattor öl utan...  ja, ni fattar.
Men det bästa av allt var att få spendera ett dygn med Vidar, bara jag och han
 
Idag är det måndag och jag är inte på jobbet...
 
Utan jag är hemma, med en sjuk Vibs!
I natt var hon med feber... jag hann inte somna utan hon vaknade vid 23 och var vaken till 02:30... Till slut somnade hon. Idag har hon varit väldigt ledsen, och snorig.
Vi var ute en lite sväng på förmiddagen... jag känner mig också väldigt trött. Nu för tiden är jag inte van att vara vaken om nätterna. Jag hoppas att hon sover gott i natt.
//Maddo