Sommardagar

Tisdagen börjades med min vovve och denna vy
(null)
Mitt favoritställe här hemma. Uppe på berget, det tar ca 20 min och gå upp hit. Sen är det bara att sitta och njuta, fundera och filosofera. Jag är en riktig mindfullness typ. Varje dag försöker jag verkligen att känna in stunden. 
(null)

Efter frukost blev det massor av bad! Det är så otroligt skönt i vattnet. Jag och lillan var i i en timme innan vi sen gick upp ur vattnet. Jag läste bok, började med den ovan, och lillan lekte. 
Sen kom det fint folk på besök!
(null)

(null)

Vidars syster Maja och hennes Jens samt kusinen Hilde kom och hälsade på. Vi badade, åt god mat samt drack helt fantastiska drinkar. Jens har jobbat som bartender på Berns och andra hippaställen i Stockholm under en massor av år så han är skillad så att säga.... 
(null)
Lillans första drink! 
(null)

(null)

(null)
Denna kaffedrink var den godaste någonsin!!
(null)
Vibs kusin Hilde som snart ör 3 månader! Dagen till ära rullade hon runt för första gången! Så roligt att få vara med och se. Gos-bebis!!

Idag väckte Baxter mig i vanlig ordning, vi gick en morgonpromenad på nästan 1 timme. När vi kom hem tog jag ett morgondopp och simmade flera längder. Så skön start på dagen! Väldigt uppfriskande. 
Efter frukost åkt Maja, Jens och Hilde hem. 
Vidar packade ryggsäcken sedan åkt vi ner till Viken. 
(null)

Efter att ha ätit lunch tillsammans vinkade vi av honom och Baxter. De ska vandra Östgötaleden från Viken till Falerum. På fredag ska vi åka dit och hämta upp dom. 
(null)

Jag och lillan köpte med oss rökt fisk från Mossebo gårdsbutik. Satt ute på altanen och åt rökt sej och rökta räkor med aioli. Så gott!!
Efter Maren var det läggdags för mini. Äntligen har hon kommit till den åldern att vi kan läsa bra och längre böcker! Mamma mu, pettsson och lotta på Bråkmakargatan är nya favoriter. Dom böckerna ör roliga att läsa även för en annan. 
När hon somnade plockade jag med mina blomster. 
(null)
Denna hängpetunia börjar bli stor och fin!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa i min bok som verkar vara väldigt bra!
//Madeleine