Äntligen!!!

Hurra!
Efter väldigt mycket strul fungerar min blogg igen! Jag skulle "bara" flytta min domän från en plattform till en annan. Men det var mer krångel än jag kunnat ana, så under en månads tid har jag varit mellanhand och medlat info mellan de två olika aktörerna. 
Jag är mest glad över att bloggen kom igång innan jag åker till LA. Vilket jag gör om TVÅ veckor!!
 
Här kommer en snabbgenomgång om vad som hänt sedan sist så vi är på banan igen.
 
Jag fick fina blommor av Vidar dagen efter alla hjärtans dag. Han menar att han inte var i en affär så han kunde köpa till alla hjärtans dag. Jag menar att han endast väntade ut rean. ;)
Hur som haver, var rosorna fina. 
 
I vanlig ordning har vi haft långfrukost på helgen. Sörpla kaffe länge, läsa DN och lösa korsord.
 
Det brakade loss och blev vinter igen. Det snöade konstant i två dygn. Tur i oturen var att jag låg hemma i influensan och behövde inte ge mig ut och köra.
Mycket lek ute har det blivit. Vi har världens bästa pulkabacke brevid huset. Som jag och lillan har åkt massor i.
Jag älskar att bo här! (oftast)
 
Vi har även bakat semlor! :)
 
Åkt massor av skidor tillsammans med Baxter!
 
Min kollega Emma fyllde 40 år i helgen. I fredags pimpade jag och Petra hennes plats på vårt kontor, Emma fick en liiiite lätt chock! hehe...
 
I söndags packade vi ryggsäcken med korv, sen skidade vi iväg. Vibs drog vi efter i pulka... Absolut bästa sättet att spendera tid ihop. Så enkelt och simpelt. När vi kom fram satte sig Vibs på liggunderlaget och sa "Nu skulle jag vilja ha en eld här". Så blev det såklart!
 
Vi har varit sjuka och spenderat tid utomhus helt enkelt. 
I skrivande stund så smälter snön utanför, även om jag tycker om att åka skidor så längtar jag efter våren. Det är ändå rätt fint att vi är inne i mars. Det bästa ligger framför oss. 
Nu kör vi igen bloggen!
 
PS! Jag har också klippt mig....
 
 
/M
 
#1 - - Sandra:

Äääntligen!!!! Jag undrade var du tagit vägen!!!?😂 Vi (läs jag) är oxå sjuka här, är då tacksam för skitväder! Men nu ska det visst bli sol så måste bli frisk!!!!

Svar: Vad härligt att höra att jsg ändå blivit saknad. Men nu såååå 😃 krya på dig!!! Ett jävla skit att vara sjuk. Kramar!
Maddo