Helgen i mitten av mars

Alla östgötar där ute som undar när vintern egentligen ska ta slut??
Denna årstid som vi befinner oss i just nu är inte vinter utan vårvinter. En årstid som ALLA i norrbotten pratar om. Deras absolut favorit årstid. 
Årstiden som bjuder på snön, solen och värmen som går att finna vid en husvägg eller liknande. 
Vi har njutit av vårvintern i helgen!
 
Fast fredagskvällen spenderads i en läghet i Norrköping. Hemma hos min mamma som bjöd mig och syskonen på middag. Min bror Morgon lärde Vibs sitt fräckaste partytrick. Själv misslyckades jag totalt. (och så även Vibs)
 
I lördags gick vi en promenad i solen hela familjen. 
När vi kom hem kokade vi korv och satt på verandan i solen och åt. Till sommaren ska vi riva staketet och bygga ett nytt! Kommer att bli högre och i färgen vit. (Sa jag vi? Jag menar Vidar såklart...)
 
Vibs underhöll sig med en vattenpöl och jag kunnde underhålla mig med solen. Så skönt att sitta med ansiktet mot solen.
 
Baxter kör all in på lördagsmoodet. 
 
Söndag kl 07:15. 
Solen är uppe och hunden och jag ute. Hämtar ägg hos hönsen till pannkaksfrukosten. Hämtar in ved, gör eld i pannan och sätter på kaffebryggaren. Så ser morgonrutinerna ut. 
Jag går nästan alltid upp först. Eller Baxter väcker mig och då är det bara att gå upp, men jag gillar att gå upp innan resten av gänget vaknar. 
 
Pappa kom på besök, vi packade ihop oss och gick till campings strand, då det blåste hos oss. 
Vi gjorde upp eld och grillade hamburgare till lunch.

Baxter var med såklart!

Plötsligt avbröts tystnaden av ett förfärligt ljud!
 
Något for runt på sjön...
 
På sommaren är det vattenskotrar som låter och nu på vintern är det svävare! Aldrig en lugn stund trors att en flyttat till jordens utkant av cilvisationen. Nävars... Detta är första svävaren jag sett här ute. Det var Kustbevakningen som var ute och...övningkörde?! For runt på viken iaf..
 
En riktigt skön helg i solen. Det ända lilla minuset är att jag inte åkte några skidor... Får se om jag kan få till en tur efter jobbet i veckan. 
Hoppas din helg också har varit bra!
//Maddo