Los Angeles närmar sig....

Idag åkte solglasögonen på i bilen, ett vårtecken?
 
Nu är jag helt slut i hjärnan och huvudet. Det har varit två stycken "tuffa" dagar på jobbet. Eller två dagar där det gäller att vara skärpt i huvudet helt enkel. Veckan har gått fort och jag kan inte förstå att det redan är torsdag imorgon. 
Vardagen knatar verkligen på och just nu längtar jag efter min resa till LA. Eftersom att jag kommer åka själv så känns det knappt som att jag ska åka. När vi skulle till Teneriffa så pratade vi om resan hela tiden här hemma. Men nu när jag ska åka själv, blir det mer overkligt. 
Jag saknar Myh och Amanda så mycket och det kommer verkligen vara så gött att hänga med dom en hel vecka. Bara vi tre. 
Myh kommer att jobba på dagarna, men då kommer jag och Amanda passa på att turista oss. Hajking, shopping, och besöka en filmstudio står på schemat, som vi har planerat just nu. 
Jag måste se till att boka tåg upp till Arlanda med. 
 
Det känns lite nervöst att lämna Vibs för första gången en hela vecka... Men jag försöker inte tänka på det. Jag har däremot pratat med henne om det, att jag kommer att vara bortrest länge och att vi då kommer få prata med videosamtal över telefonen. Barn förstår mer än vad en kanske tror. 
Jag räknar med att hon kommer vara arg på mig när jag kommer hem, ett sätt för henne att visa sina känslor. 
Jag har tagit föräldrarledig två dagar samt att helgen kommer, så att vi får fyra dagar tillsammans hon och jag innan vardagen sätter igång igen. 
Närhet är det som hjälper för oroliga barn. 
 
Det var veckert ute när vi stod och väntade på färjan tidigare idag. 
 
Jag måste återigen försöka komma igång med mitt läsande igen... Det är är en så skön avkoppling för hjärnan tycker jag. Jag har en massa böcker som står i kö, måste bara få tummen ur och komma igång med en bok. 
/Madeleine 
#1 - - Malin :

Kul att ni kom förbi idag ♥️

Svar: Ja! Det var mysigt 😊 bättre än ingenting... puss!!
Maddo