Sista dagarna i april och första dagarna i maj

Vi är inne i maj!!!!! Hur lycklig kan man inte va? Om jag inte hade haft pms hade lyckan varit totalt. Men den jäkla skiten tar udden av hela känslan. Men ge mig några dagar så kommer jag åter att sprudla. 
Vissa månader känner jag av den extra mycket ibland av ilska eller som denna gång nedstämdhet. 

Här kommer nu ett gäng bilder från mina dagar senaste tiden. 
(null)

(null)
Min Paulina har varit på besök från Borås!! (Hennes man Josef var också med). Vi hade sjukt kul som alltid. God mat som jag och P fixade. Sen spelkväll.  Så glad att vi äntligen kunde ses igen!!!!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Jag och Vibs har fixat och påtat i trädgården. Hon är bästa hjälpen eller... det där var nog lögn. Men mysigaste hjälpen. 
(null)

(null)
Hanna och Mattias var hos oss på valborg. Hanna hade i vanlig ordning gjort världens godaste efterrätt. Hon är en stjärna på det! Det var länge sedan vi sågs också, det var på tiden! 
(null)
Vi har också träffat denna underbara stjärna för första gången. Låt mig presentera Vibs kusin Hilde! Maja (vidare syster) och Jens dotter. Hon är så mysig och gullig!!
(null)

(null)

(null)

(null)
Världens bästa människa fyllde 30 år igår!!! 
Kan inte fatta att vi fyller 30 i år?! 
Vidar firades med bubbel, mat och tårta. I augusti ska vi ha en storslagen sjudundrande 30 årsfest för oss båda. 
//maddo
#1 - - Sandra:

Meen alltså totalt missat att Vidar blev 30 år!!!! Wow!!!!!! Stort!!! Vi hade påhälsning av magsjuka i valborg men ni såg ju ut att haft sjukt trevligt....trots pms!!! kram