Mitt oktober

(null)

Denna fantastiska tjej, min barndomsvän. Hon har funnits i livet så länge jag kan minnas. Två och tre år gamla var vi när vi blev grannar och sedan växte upp på samma gata med ett hus emellan. Hon den där som också heter Malin bjöd ut mig på en helt fantastisk kväll! 
Först åt vi god mat på pinchos, drack deras påhittiga och goda drinkar sen gick vi och såg på Emma knyckares stand up. Det var länge sedan jag skrattrattade så mycket. Det var hög igenkänning och hsg älskar hennes framtoning. Helt i min smak! Tack Malin för en fantastisk bra 30 års present. 

(null)

(null)

Vi har köpt en ny soffa! Äntligen får hela familjen plats. Vi köpte den för 1500 på blocket. Bästa stället att handla på vid stora inköp till hemmet. 
Vår förra två sittssoffa hade Baxter bitit sönder, det var superliten och ful pga att katterna klöst på den. 
Ca en månad med ny soffa så har inget djur rört den. Baxter hade slutit bita i den gamla soffan för rätt länge sen, så jag tror han har vuxit i från det. 
(null)

(null)

(null)

För ett par helger sedan kom våra fina Borås-vänner Paulina och Josef upp till oss på besök! Det var så himla trevligt och mysigt. Vi började med att klättra upp på vårt berg bakom vårt hus. Där tände vi en brasa och grillade korv. När vi kom hem lagade vi en god älggryta. Efter maten spelade vi spel. 
En bra lördag helt enkelt! 
(null)

(null)

Vi har även haft en kylknäpp. Det har börjat eldats här hemma. Jag tycker det är mysigt att gå upp på helgmorgonen, tända eld i pannan hämta in DN och sitta och äta frukost läääänge samtidigt som en hör att det sprakar från köket. 
Ibland är det ändå helt okej att elda för att få värme här hemma. 
(null)

Jag avslutade oktobermånad med att ligga hemma och vara sjuk i två dagar. Kraftiga magsmärtor var orsaken. Har legat i soffan och kollar på andra säsongen av "Making a murder"
Imorgon ör det fredag och jag kommer gå till jobbet. Har känns mig mycket piggare nu på kvällen. Jag hoppas på att Inte ha ont i natt igen. 
//Madeleine 
#1 - - Malin :

Härligt att vi har varandra ♥️ Så himla rolig show var det 😃 Skönt att magen är mycket bättre. Kram!

#2 - - Mamma:

Sötisar♥ Ni har känt varandra sen den dagen du föddes Madeleine . Och du var ett år när vi flyttade till Ringarum o Malin 2 år . Ni var som syskon o för mig känns det så häftigt för att jag och Annica och jag har växt upp tillsammans o var kompisar .och nu har ni två era tjejer som

#3 - - Mamma:

Tydligen lever min surfplatta ett eget liv :) fortsätter med meningen att nu är era små skrotunger kompisar ♥ Puss