Helg i 3 dagar

Det har jag haft under september. Jag tog föräldrarledigt varje fredag i september. Men imorgon går vi in i oktober och jag återgår till att jobba som vanligt. 

I fredags kom Tove och Malin över till oss med alla barn. Det var mysigt! 
(null)

(null)

(null)

(null)

Vi var först ute ett par timmar, tills det uppstod en svältkris i gänget. Då gällde det att vara snabb att få fram lunch på bordet. Men efter mat i magen var samtliga av små folket glada. 
Då blev det sen mer lek på vibeks rum. 

(null)

(null)

I lördags fixade vi med djuren på gården. Vibs körde traktor med halm. Jag och Baxter hängde i släpet. 
Om ni undrar vad lillan har på huvudet...så är det att hon är en pirat. 
Till kvällen åkte vi på tapas kväll hemma hos den familjen som vi var med i Frankrike i sommars. (Ylva och Magnus vänner) det var super trevligt och gott! 
Vibeke lekte hela kvällen med deras 7 åring. 

Idag har vi haft seg-söndag. Vidar for till returpunkten med en massa skräp. Inklusive vår gamla soffa. Äntligen har vi köpt en ny soffa!!! Är så glad för det. Visar bilder en annan gång. 
Efter lunch gick vi ut och gick en långpromenad. Så skönt! Vidar bakade pizza nör vi kom in och jag kollade på dokumentärfilm. 

1 oktober imorgon. Jag kan inte förstå?? Idag testade Vibs sin overall och den passade. Känns långt fram just nu men ja, antagligen inte. 
Hoppas ni får en fin vecka. 
/Madeleine 

PS. Snart kommer jag låsa bloggen. Hör av dig om du vill fortsätta läsa. 

Kollektivt

(null)

Bilen är trasig. Eller den rullar ju.... men mina hjullager är helt slutkörda så jag lämnade in den på verkstad. Sen tog jag Pendeln till jobbet istället. Så himla gött det är att slippa köra. 
Satt och kollade om jag kanske skulle försöka åka kollektivt från Söderköping till jobbet. Det innebär att jag måste lämna lillan 40 min tidigare på fsk, och att hon måste äta frukost där. Men jag kommer hem samma tid. 
Skulle ju vara skönt att slippa köra under vinterhalvåret 2/3 av vägen iaf.

Tisdag idag. Det var så kallt ute. Känner mig trött och lite opepp. Vet inte om de är för att jag har någon förkylning i kroppen. 
Vibs var sjuk hela förra veckan, jag hoppas att hon inte har smittat. 
Något som är peppande är att vi äntligen köpt ny soffa!! Vår förra soffa var en liten två sittssoffa. Trångt för en familj på tre helt enkelt. 
Igår var jag förbi Ikea och köpte nya prydnadskuddar, gardiner och gardinstänger. Vi får se om jag orkar få upp dom idag. 
Då bjuder jag på bild. 

//Madeleine 

Obs! Inom kort låser jag bloggen. Hör av dig om lösenordet. 

Lösenord på bloggen

Kära läsare!
 
Jag har tänkt och funderat en hel del på användningen av min blogg. Jag har bloggat här i 10 år. Det är sjukt länge med tanke på att jag bara är en amatör med ca 10. 
Men jag måste erkänna att förr i tiden hade jag nog en dröm att lyckas nå ut till fler än bara mina närmaste vänner och familj. Konceptet på bloggen har varit lite blandat... Jag har bjudit på träningstips (??), Middagstips, skrivit texter om jämnställdhet, barnuppfostran mm. Men jag landar ju nästan alltid med att det är en dagbok där jag berättar om min vardag. 
Läsarantalet har legat på ca 100 till 50 till nu då ca 10 stycken. Ju färre som läst, ju mer bilder på Vibs har jag börjat publicera. När jag kollar tillbaka på min blogg så är det ju riktigt roligt att se bilder på henne och läsa de få texter som finns om henne. 
 
Det jag har kommit fram till -efter detta evighetslånga utlägg. Är att jag vill bli mer personlig på min blogg. Skriva mer om min vardag och mer om Vibs. Men detta vill jag inte göra till ett öppet internet, utan till de som känner mig, eller har hängt med mig i bloggen en längre tid. 
 
Därför kommer jag inom en tid sätta ett lösenord på bloggen, så när du ska läsa måste du skriva i det för att kunna komma in hit. 
 
Vill du ha lösenordet?
Skicka ett mejl: madeleine.boquist@gmail.com
eller skicka ett sms: 0730658582
 
Så får du det av mig, om jag vet vem du är :)
Jag kommer skriva en lite notis om detta under mina kommande inlägg, så att ingen missar.
//Madeleine