Hallå?

Är du kvar? 
Jag tänkte väl det! Det är väl en riktig nagelbitar att sitta i över EN MÅNAD och vänta på bilder från min och vidars 30 årsfest?
(null)
 
Men först en färsk bild från när jag klippte mig förra månaden. Till en början var jag nöjd, sen inte nöjd och nu vet jag inte. 
(null)
 
Mycket ballonger blåstes upp. Och jag ska vara ärlig till er. Jag hann inte och tänkte inte på att fota till bloggen under dagen/kvällen. Det finns knappt några bilder alls på hur festen såg ut. Lite bilder från dagen men inga från kvällen. 
Däremot hade vi satt upp en fotovägg som några hittade till. Vi började dagen med kalas tillsammans med våra familjer och släktningar, sen till kvällen kom våra vänner. Så roligt! Dock så ångrar jag att vi inte promotade vår fotovägg bättre, för det var många som inte fastnade på bild... Men här kommer ett gäng!
 
Mina stjärnor till vänner, Paulina och Amanda! De kom till oss redan på fredagkväll och hjälpte oss att fixa med allt!! På riktigt vet jag inte alls hur vi skulle lyckas få ihop allt utan er hjälp. TUSEN TACK tjejer!!
En liten del av våra braiga vänner! 
 
Mina au pair vänner! Minus Myh som bor i LA och kan då inte vara med på sånna här typ av tillställningar. 
Dessa bor i Borås, Täby och Jönköping. 
En bild på han och mig :)
Fick ett otroligt fint kollage av Malin <3 
 
Vi fick mycket fina presenter och upplevelser, tusen tack! 
 
Ett par veckor efter vårt firande, åkte jag ner till Åhus. För där hemma var nämligen...
MYH <3 Hon var hemma i Sverige under en vecka, så jag tog ledig från jobbet och sov över där två nätter. Jag kom ner sent på onsdagkväll och åkte hem tidigt på fredag förmiddag. 
På kvällen fick jag en presentpåse av henne, fylld med mitt godis från staterna, ett doftljus och biljetter till Absolut Vodkas nya tour.
 
På torsdagen satt vi pyamas ochåt frukost i ca 3 timmar. Vi hade mycket att prata om helt enkelt. På eftermiddagen gjorde vi oss i ordning och fick skjus till Absolut. (Som alltså produceras och tappas i Åhus)
Turen slutade med spritprovning, där vi också fick blanda oss en drink. 
Sen bjöd Myh ut mig på deras resturange där vi drack fler drinkar och åt supergod mat! Det känns som alltid så tråkigt att säga hejdå, speciellt denna gång. För nu vet jag inte rktigt när vi kommer att ses nästa gång. 
Tufft att ha en så nära vän så långt borta. 
 
Denna helg skulle jag och Vidar egentligen åkt till Varberg för att umgås med Paulina, Amanda och Josef. Men pga vädret så valde vi att ställa in, något vi är glada över när vi hör hur dåligt vädret är på västkusten. Imorgon ska jag istället syssla med att sätta upp våra innefönster, inte riktigt lika roligt. 
 
//Madeleine