Lösenord på bloggen

Kära läsare!
 
Jag har tänkt och funderat en hel del på användningen av min blogg. Jag har bloggat här i 10 år. Det är sjukt länge med tanke på att jag bara är en amatör med ca 10. 
Men jag måste erkänna att förr i tiden hade jag nog en dröm att lyckas nå ut till fler än bara mina närmaste vänner och familj. Konceptet på bloggen har varit lite blandat... Jag har bjudit på träningstips (??), Middagstips, skrivit texter om jämnställdhet, barnuppfostran mm. Men jag landar ju nästan alltid med att det är en dagbok där jag berättar om min vardag. 
Läsarantalet har legat på ca 100 till 50 till nu då ca 10 stycken. Ju färre som läst, ju mer bilder på Vibs har jag börjat publicera. När jag kollar tillbaka på min blogg så är det ju riktigt roligt att se bilder på henne och läsa de få texter som finns om henne. 
 
Det jag har kommit fram till -efter detta evighetslånga utlägg. Är att jag vill bli mer personlig på min blogg. Skriva mer om min vardag och mer om Vibs. Men detta vill jag inte göra till ett öppet internet, utan till de som känner mig, eller har hängt med mig i bloggen en längre tid. 
 
Därför kommer jag inom en tid sätta ett lösenord på bloggen, så när du ska läsa måste du skriva i det för att kunna komma in hit. 
 
Vill du ha lösenordet?
Skicka ett mejl: madeleine.boquist@gmail.com
eller skicka ett sms: 0730658582
 
Så får du det av mig, om jag vet vem du är :)
Jag kommer skriva en lite notis om detta under mina kommande inlägg, så att ingen missar.
//Madeleine